Facebook Pixel «Χαμός» με τον Παϊρόζ στον Παναθηναϊκό - Τα βρόντηξε; - Αυτοί «παίζουν μπουνιές»
| 2018-11-15 12:08:00

«Χαμός» με Παϊρόζ - Τα βρόντηξε; - Αυτοί «παίζουν μπουνιές» - Γιατί «κρύβεται» - Στα κάγκελα ο…

του Νίκου Στεργίου
«Χαμός» με Παϊρόζ - Τα βρόντηξε; - Αυτοί «παίζουν μπουνιές» - Γιατί «κρύβεται» - Στα κάγκελα ο…

Απίθανα πράγματα για τον Ταϊλανδό. Τι ισχύει τελικά; Για διάβασε...

Μεγάλη αίσθηση προκαλεί το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Live Sport», το οποίο αναφέρει ότι ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ παραμένει άφαντος και αρνείται να επικοινωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Όπως σημειώνεται, ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ έχει στείλει πολλές φορές μηνύματα στο Ταϊλανδό επενδυτή, ωστόσο αυτός τις τελευταίες 20 μέρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής και είναι εξαφανισμένος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Βέβαια, από την άλλη, όπως σας ενημερώσαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ, ο Παϊρόζ Πιενγμποσάντ και οι άνθρωποί του ήταν στην Ελλάδα το προπερασμένο Σαββατοκύριακο και, μέσα σε άλλα, επιθεώρησαν τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Παράλληλα, θυμίζουμε ότι δεν πάνε 20 μέρες από τότε που διέρρευσε πως ο επίδοξος σωτήρας του Τριφυλλιού έβαλε τα πρώτα χρήματα, τα οποία είχε συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Είναι απορίας άξιον, λοιπόν, πώς γίνεται ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ να είναι όντως άφαντος και να αρνείται να επικοινωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο τις τελευταίες 20 μέρες, όταν μέσα σε αυτό το διάστημα έχει έρθει στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού, ενώ έχει προβεί στην πρώτη του πληρωμή, όπως τουλάχιστον είχε διαρρεύσει. 

Γιατί δε μιλάει ο Παϊρόζ;

Πάντως, όπως και να έχει και ό,τι και να ισχύει, αυτό που προκαλεί μεγαλύτερες απορίες είναι πώς γίνεται να μην υπάρχει μέχρι τώρα επίσημη ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τον Ταϊλανδό επενδυτή. Εδώ και μήνες ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ συζητάει με τους «πράσινους» για την αγορά των μετοχών του Παναθηναϊκού, από το τέλος του καλοκαιριού υπάρχουν οι πληροφορίες για οριστική συμφωνία με τη νυν διοίκηση, ωστόσο δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη θέση για τις συγκεκριμένες εξελίξεις. 

Όχι από την πλευρά της ΠΑΕ, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος τοποθετήθηκε όταν συμφώνησε να παραχωρήσει το 50% των μετοχών της «πράσινης» ΠΑΕ, όσο από την πλευρά του υποψήφιου νέου ιδιοκτήτη της ομάδας. Κάτι που, βεβαίως, μόνο εκνευρισμό προκαλεί στις τάξεις των οπαδών του Τριφυλλιού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε «βόμβα» στην ΑΕΚ - Αυτόν «αρπάζουν» - Τεράστια μεταγραφή - Καυτό ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags