Facebook Pixel Μαθήματα ελληνικών και ενωσίτικης αγάπης από Άλβες!
| 2011-09-04 16:39:00

Μαθήματα ελληνικών και ενωσίτικης αγάπης από Άλβες!

Μαθήματα ελληνικών και ενωσίτικης αγάπης από Άλβες!

«ΑΕΚάρα σε αγαπώ», ήταν η ατάκα του Μπρούνο Άλβες σε φίλαθλο του Παναθηναϊκού στην Κύπρο, όπου βρέθηκε με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.


Η Εθνική Πορτογαλίας βρέθηκε στη Λάρνακα της Κύπρου για να αντιμετωπίσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια. Με την άφιξη της αποστολής των Πορτογάλων στο αεροδρόμιο του νησιού έλαβε χώρα σύμφωνα με την ιστοσελίδα "aekvoice.gr", ένα όμορφο περιστατικό με πρωταγωνιστές τον Μπρούνο Άλβες και έναν Κύπριο οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος εργαζόταν στο χώρο.

Όταν ο οπαδός του «Τριφυλλιού» αντίκρισε τον πρώην άσο της ΑΕΚ τον πλησίασε και του είπε «Panathinaikos, Postiga». Ο Μπρούνο κοντοστάθηκε και του απάντησε «ΑΕΚ, my friend, AEK». Ο φίλος των πρασίνων χαμογέλασε και επέμεινε «Panathinaikos, Bruno» και τότε ο Πορτογάλος αμυντικός τον κοίταξε φωνάζοντας δυνατά σε άπταιστα ελληνικά «ΑΕΚάρα σ' αγαπώ» αφήνοντας ...παγωτό το συνομιλητή του, σε αυτό το σύντομο διάλογο, αλλά και όλους τους ελληνόφωνους παρευρισκόμενους!

Είναι απίστευτο το δέσιμο του Μπρούνο Άλβες με την ΑΕΚ και τον κόσμο της, κάτι που φάνηκε και στον περσινό αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και της Ζενίτ στο ΟΑΚΑ, όταν η «Ένωση» γνώρισε την ήττα με 3-0 και ο Πορτογάλος φανερά συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια, μετά το τέλος του αγώνα έδειχνε να ...μην μπορεί να το πιστέψει. Αν μη τι άλλο, είναι ευλογία για την ΑΕΚ, που έχουν συναισθήματα για αυτή, ποδοσφαιριστές τόσο υψηλού επιπέδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags