Facebook Pixel «Μήνυμα» στον Μελισσανίδη και φήμες-φωτιά - Ανατροπή με Ολυμπιακό; - Τι ισχύει για Καμαρά
| 2018-11-16 11:56:00

«Μήνυμα» στον Τίγρη και φήμες-φωτιά - Ανατροπή με Ολυμπιακό; - «Ντου» στο ΟΑΚΑ, τρελός στόχος

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Μήνυμα» στον Τίγρη και φήμες-φωτιά - Ανατροπή με Ολυμπιακό; - «Ντου» στο ΟΑΚΑ, τρελός στόχος

Ποιος «τσίτωσε» το αφεντικό της ΑΕΚ; Θα γυρίσουν όλα τούμπα;

Στην ΑΕΚ «πάγωσαν» ακούγοντας χθες την ποινή τιμωρίας του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στην Πάτρα. Περίμεναν πως οι Πειραιώτες θα τιμωρηθούν με -3 βαθμούς, όπως συνέβη στη δική τους αντίστοιχη περίπτωση με τα επεισόδια στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη απόφαση της δικαιοσύνης θεωρήθηκε από τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ ως «μήνυμα» για το τι ισχύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και, όπως έλεγαν στα Σπάτα, αυτή η εξέλιξη «μαρτυράει» πολλά για το… μέλλον.

Όπως και να έχει, πάντως, στην Ένωση δεν έχουν χάσει τις ελπίδες τους και θεωρούν πως μπορεί να υπάρξει ανατροπή δεδομένων, αν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κάνει παρέμβαση, κάτι που αναλύσαμε και σε προηγούμενο θέμα.

Κι αν συμβεί αυτό, πιστεύουν πως μπορεί να αλλάξει η απόφαση και να τιμωρηθεί τελικά ο Ολυμπιακός με αφαίρεση βαθμών. Όλα είναι ανοιχτά, δηλαδή, σύμφωνα πάντα με τους Κιτρινόμαυρους, και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες εξελίξεις.

Την ίδια ώρα, θυμίζουμε, η Ένωση έχει προσφύγει στο CAS, προσδοκώντας ανατροπή της ποινής του -3 για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Είδαν Καμαρά, αλλά…

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, στην ΑΕΚ ψάχνουν ως γνωστόν για ενίσχυση ενόψει Γενάρη. Η βασική προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός χαφ και γι’ αυτό χθες στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν οι Μαρίνος Ουζουνίδης, Νίκος Λυμπερόπουλος και Μπλένταρ Κόλα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει πρωτοσέλιδα η σημερινή «Ώρα» (δείτε ΕΔΩ), τα βλέμματα των ανθρώπων της ΑΕΚ ήταν στραμμένα κυρίως στον Γκλεν Καμαρά της Φινλανδίας. Θυμίζουμε ότι για τον συγκεκριμένο παίκτη είχαν ακουστεί σενάρια για ενδιαφέρον της Ένωσης από το πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Τάμπερε.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, δεν είναι εύκολη περίπτωση για την ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει μεγάλη πέραση σε ομάδες της Τσάμπιονσιπ, ένας προορισμός που θεωρείται πιο ελκυστικός από τη Super League… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παίρνει «κεφάλια» ο Τίγρης - Τέρμα τα αστεία - «Τελειώνει» Έλληνα άσο - Έρχεται αντικαταστάτης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags