Facebook Pixel Αδιανόητο: Έτσι κάνει το «μπαμ» με Πασαλίδη ο ΠΑΟΚ - Τρελαίνει και τον... Παναθηναϊκό
| 2018-11-16 13:12:00

Αδιανόητο: Έτσι κάνει το «μπαμ» από Ελλάδα ο Ιβάν - Με αυτόν «τα σπάει» και τρελαίνει τον… ΠΑΟ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αδιανόητο: Έτσι κάνει το «μπαμ» από Ελλάδα ο Ιβάν - Με αυτόν «τα σπάει» και τρελαίνει τον… ΠΑΟ

Μόνο εδώ τέτοια παρασκήνια. Διάβασε για να είσαι μέσα σε όλα.

Το όνομα του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη «παίζει» σήμερα δυνατά για τον ΠΑΟΚ ως βασικός στόχος για την ενίσχυση της άμυνας. Ο 22χρονος στόπερ του Αστέρα Τρίπολης αρέσει πολύ στο Δικέφαλο και, όπως γράφεται, στην Τούμπα ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Ποια είναι, όμως, η πραγματικότητα;

Όντως στη Θεσσαλονίκη έχουν στη λίστα τους τον νεαρό αμυντικό. Όπως έχουν, άλλωστε, και όλους τους καλούς και ταλαντούχους Έλληνες παίκτες. Ακόμα, ωστόσο, δεν υπάρχει οριστική απόφαση για να γίνει επίσημη κρούση. Κι αυτό οφείλεται στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης εκπροσωπείται από τον Αντώνη Αποστολόπουλο, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Αυτό, λοιπόν, σίγουρα αποτελεί σημαντικό «εμπόδιο» για να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση για το Δικέφαλο.

Αν και εφόσον, όμως, υπάρξει μια αλλαγή σκηνικού στην υπόθεση, τότε όντως μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για τον νεαρό άσο. Σε αυτό το ενδεχόμενο οι «ασπρόμαυροι» είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν για τον μικρό, θέλοντας να προλάβουν και τους υπόλοιπους «μνηστήρες», μιας και το όνομα του συγκεκριμένου παίκτη έχει ακουστεί και για άλλες μεγάλες ομάδες, όπως για τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, η περίπτωση του αμυντικού των Αρκάδων μπορεί να εξαρτηθεί κι από το τι θα γίνει με τους υπάρχοντες στόπερ. Θυμίζουμε, δηλαδή, ότι αυτή τη στιγμή είναι στον «αέρα» οι τρεις βασικοί κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας. Οι Άνχελ Κρέσπο και Φερνάντο Βαρέλα περιμένουν να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, ενώ ο Εβγέν Χατσερίντι είναι «φευγάτος», αλλά για να αποχωρήσει θα πρέπει πρώτα να βρεθεί λύση με το παχυλό συμβόλαιό του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ντου» ΠΑΟΚ σε Έλληνα άσο - Απίθανο όνομα από Superleague - Είναι αυτός ο αντι-Χατσερίντι;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags