Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβες Κούγια: «Αυτός κάνει κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο» - Τι είπε για την τιμωρία του ΟΣΦΠ
| 2018-11-16 20:25:00

Βόμβες Κούγια: «Αυτός κάνει κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο» - Τι είπε για την τιμωρία του ΟΣΦΠ

Sportdog Team
Βόμβες Κούγια: «Αυτός κάνει κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο» - Τι είπε για την τιμωρία του ΟΣΦΠ

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ.

Νέες καταγγελίες για τη δράση του Θωμά Μητρόπουλου στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου από τον Αλέξη Κούγια.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για όσα συμβαίνου ν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το πρόστιμο που του επιβλήθηκε με αφορμή της δηλώσεις του μετά τον αγώνα της Ξάνθης με την ΑΕΛ.

Επίσης αναφέρθηκε και στην απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για το ματς της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι περίμενε αφαίρεση βαθμών από τους «ερυθρόλευκους».

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας είπε:

Για το πρόστιμο που του επιβλήθηκε και όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Για να δούμε αν θα έχουμε επανάληψη όσων συνέβαιναν μέχρι τότε που ανέλαβε ο κ. Γραμμένος που επαγγέλετο καθημερινά την εξυγίανση του ποδοσφαίρου και πως θα το καθαρίσει από τους ανθρώπους αυτούς που από το 1996 βγάζανε πρωταθλητές, υποβίβαζαν ομάδες, πλούτιζαν, έκαναν κακουργήματα όπως αποδεικνύεται με την πρόταση του κ. εισαγγελέως ή θα επικρατήσει το δίκαιο;

Εγώ είμαι συνηθισμένος από αυτά. Από το 2003, όταν και αγόρασα τις μετοχές του ΠΑΣ Γιάννινα, γίνονται τα ίδια εις βάρος μου με μία διαφορά. Τα είπα τότε και αποκαλύφθηκε το κύκλωμα του Θωμά Μητρόπουλου με τον Τριανταφυλλόπουλο, δημιουργήθηκε μια δικογραφία από τον κ. Πεπόνη, σήμερα αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, και… χάθηκε η δουλειά στον δρόμο.

Το 2008 όταν πήρα την Παναχαϊκή στη Γ Εθνική, άρχισα να λέω ότι στήνεται όλο το πρωτάθλημα της Football League και ανεβάζουν ομάδες σαν την Ηλιούπολη και τη Ρόδο που έστηναν τα παιχνίδια.

Σήμερα, υποτίθεται είμαστε στην εξυγίανση διότι από τις δικές μου καταγγελίες έχουμε τα δύο Koriopolis, το ένα με τους 100 και το άλλο με τους 27 κατηγορούμενους, πάνω στο οποίο έχτισε η αντιπολίτευση για να γίνουν δίκες για την ΕΠΟ και οι τότε διοικούντες εξαφανίστηκαν με τα βουλεύματα λόγω των κακουργηματικών κατηγοριών και έτσι ήρθε ο κ. Γραμμένος. Και έρχονται τώρα οι δικαστές και από όλους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου που κάνουν δηλώσεις μετά τα παιχνίδια.

Βλέποντας τις φάσεις του αγώνα μας με την Ξάνθη, όλα τα μέσα και οι δημοσιογράφοι είπαν ότι πιο στημένο παιχνίδι δεν υπάρχει. Χάσαμε το ματς, μας τιμώρησαν τέσσερις παίκτες για να μην παίξουν με τη Λαμία.

Εμείς κάναμε και μήνυση και δε νομίζω να υπάρχει άλλη ομάδα που να πήγες τον εισαγγελέα για αν διερευνηθεί αν το παιχνίδι στήθηκε για το στοίχημα, να ανοίξουν τα τηλέφωνα. Να γίνει και μια επιτροπή από την ΕΠΟ για να δούμε αν αυτό που υποψιάζεται η ΑΕΛ ευσταθεί. Ότι μπήκε δηλαδή ο διαιτητής για να φέρει άσο το παιχνίδι.   

Ο Θωμάς Μητρόπουλος με τους ανθρώπους του κάνει ακόμα κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο απλώς τώρα βγαίνουν και καινούρια φυντάνια όπως ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος και κάτι καινούριοι συνεργάτες που τρέχουν σε όλη την Ελλάδα. Το συνεργείο λειτουργεί κανονικά και η ΕΠΟ κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Έχει ψάξει κανείς τι δουλειά κάνουν και πώς επιβιώνουν οι 27 κατηγορούμενοι του νέου Koriopolis;

Σε όλη την Ελλάδα τρέχουν τα ίδια άτομα και κανείς δεν ασχολείται. Ολοι αυτοί είναι εργαλεία. Τίποτα δεν αλλάζει και ρίχνουν πρόστιμο 30.000 σε εμένα».

Για την απόφαση για το Παναχαϊκή-Ολυμπιακός: «Δεν ξέρω τη δικογραφία, αλλά είχα πει ότι εφόσον υπάρχουν διακοπή, βιαιοπραγίες και επεισόδια, τότε ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί. Το ερώτημα ήταν αν η τιμωρία θα αφορούσε το Κύπελλο ή το Πρωτάθλημα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags