Facebook Pixel Τρελά πράγματα με Ουσίγιος - Σενάριο ότι... κλέβει τον Ολυμπιακό - Τι ισχύει για Φορτούνη και Κούτρη
| 2018-11-17 12:35:00

Αδιανόητο σενάριο για πρώην που... κλέβει τον Ολυμπιακό - «Αδειάζει» το Ρέντη και παίρνει εκδίκηση;

του Παναγιώτη Νικολάου
Αδιανόητο σενάριο για πρώην που... κλέβει τον Ολυμπιακό - «Αδειάζει» το Ρέντη και παίρνει εκδίκηση;

Άφιξη που άναψε φωτιές. Διάβασε τι φοβερό συμβαίνει...

H άφιξη του Μάριο Ουσίγιος στην Ελλάδα έχει πυροδοτήσει διάφορα μεταγραφικά σενάρια σχετικά με τον Ολυμπιακό. Όπως λέγεται, ο πρώην αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών και νυν της Γουέστ Χαμ έχει βάλει στο μάτι αρκετούς παίκτες της πρώην ομάδας του και γι' αυτό βρέθηκε στο ΟΑΚΑ στον αγώνα Ελλάδα-Φινλανδία.

Πάντως, η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική για τον Αργεντινό. Ο πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και όχι για επαγγελματικούς λόγους, ενώ στο γήπεδο βρέθηκε καλεσμένος κάποιου ατζέντη και όχι, φυσικά, για να τσεκάρει συγκεκριμένους παίκτες, αν και δεν αποκλείεται να το έκανε κι αυτό. Αυτή είναι η δουλειά του άλλωστε.

Εξάλλου, ο Μάριο Ουσίγιος δε χρειάζεται να κάνει σκάουτινγκ για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τους οποίους γνωρίζει καλά όσο καιρό βρέθηκε στο λιμάνι. Όπως, για παράδειγμα, τον Κώστα Φορτούνη. Μπορεί όντως η αγγλική ομάδα να ψάχνει στην αγορά για δεκάρι, ωστόσο δύσκολα μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των Ερυθρολεύκων για τον Έλληνα μπαλαδόρο.

Όσο για τον Λεονάρντο Κούτρη, που επίσης γράφεται ότι... τρέλανε τον Αργεντινό, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Γουέστ Χαμ διαθέτει αυτή τη στιγμή δύο καλούς αριστερούς μπακ, τον Αρτούρ Μαζουακού και τον Άαρον Κρίσγουελ, οπότε δεν... καίγεται για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Επίσης, απίθανο μοιάζει να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Σιόβα, αλλά και για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος έχει πολύ κακή εμπειρία από την Αγγλία και το αποτυχημένο πέρασμά από τη Φούλαμ.

Σε αυτή τη φάση, λοιπόν, δεν υπάρχει τίποτα επίσημο από τη Γουέστ Χαμ για παίκτη του Ολυμπιακού και γενικά για κάποιον διεθνή Έλληνα. Ειδικά από τη στιγμή που ο Μάριο Ουσίγιος δεν ήρθε στην Ελλάδα για να δει παίκτες, αλλά για λίγες μέρες χαλάρωσης, μιας και έχει αγαπήσει την πατρίδα μας από την πρόσφατη θητεία του στην ομάδα του Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη ανατροπή με το -3 - Όλα τούμπα ξανά, απόφαση-μπουρλότο - Θα τρελαθούν Ολυμπιακός-ΑΕΚ

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags