Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραγδαίες εξελίξεις με Αραούχο - Νέες πληροφορίες για τη μάχη Ολυμπιακού-ΑΕΚ - Τι θα γίνει;
| 2018-11-20 17:32:00

Ραγδαίες εξελίξεις με Αραούχο - Νέες πληροφορίες για τη μάχη Ολυμπιακού-ΑΕΚ - Τι θα γίνει;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ραγδαίες εξελίξεις με Αραούχο - Νέες πληροφορίες για τη μάχη Ολυμπιακού-ΑΕΚ - Τι θα γίνει;

Φωτιά στο πρωτάθλημα για τον Αργεντίνο σταρ. Ποιος θα τον πάρει;

Μετά τις αναφορές, ότι ο Σέρχιο Αραούχο ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, προέκυψαν νέες εξελίξεις από Ισπανία που εμπλέκει την περίπτωση του Αργεντινού με πιθανή επιστροφή του στην Ελλάδα.

Μετά τον Λίτο Χιμένεθ και ο δημοσιογράφος Μοϊσές Ροντρίγκεθ που εργάζεται στο ραδιόφωνο «Canarias Radio» υποστήριξε στο ρεπορτάζ του ότι και η ΑΕΚ έχει επικοινωνήσει με τη Λας Πάλμας για να ενημερωθεί για την κατάσταση αναφορικά με τον παίκτη.

Πρόκειται δεδομένα για μία πολύ δύσκολη υπόθεση και σίγουρα πολύ μπερδεμένη. Συν τοις άλλοις τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Η ρήτρα του Αραούχο είναι στα 60 εκατομμύρια ευρώ και η Λας Πάλμας είχε απορρίψει το καλοκαίρι πρόταση με το μισό ποσό.

Μιλάμε για εξωφρενικά νούμερα που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να καλύψουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική του δανεισμού, για την οποία θα κονταροχτυπηθούν οι δύο ομάδες, προκειμένου να φέρουν πίσω στην Ελλάδα τον «Κινέζο».

Προς το παρόν τα πράγματα είναι ρευστά για το που μπορεί να καταλήξει ο παίκτης εφόσον η ομάδα των Κανάριων Νήσων μπει σε συζητήσεις για δανεισμό του. Το σίγουρο είναι, ότι από τη Λας Πάλμας δεν βγαίνει τίποτα περισσότερο προς τα έξω για την υπόθεση, ο τρόπος με τον οποίο τη μεταχειρίζεται η πλευρά του παίκτη συχνά είναι καθοδηγούμενη.

Οι ρεπόρτερ του ισπανικού συλλόγου προς το παρόν γνωρίζουν, ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν λάβει προτάσεις ή έχουν ενημερωθεί για το ενδιαφέρον ελληνικών συλλόγων για τον Αργεντινό επιθετικό το ζήτημα του οποίου θα φουντώνει περισσότερο όσο πλησιάζει ο Γενάρης, όπου θα ανάψουν φωτιές στο πρωτάθλημα για τον Αραούχο.

Διαβάστε επίσης:

Πρόταση-μαμούθ Ολυμπιακού για Αραούχο - Απίστευτο ποσό για να αγοράσει τον Αργεντινό!

Νέο ρεπορτάζ για Αραούχο - Δεν παίζει μόνος του μπάλα ο Ολυμπιακός - Μεγάλη ελληνική ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags