Facebook Pixel «Ρουκέτα» στην Εθνική Ελπίδων - «Ζόρια» για Νικοπολίδη - Απίστευτη «εμπλοκή» Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών
| 2018-11-21 14:05:00

«Ρουκέτα» στην Εθνική - «Ζόρια» για τον κόουτς - Απίστευτη «εμπλοκή» Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Ρουκέτα» στην Εθνική - «Ζόρια» για τον κόουτς - Απίστευτη «εμπλοκή» Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τον αποκλεισμό; Τι του χρεώνουν...

Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Αυστρία και στο δεύτερο παιχνίδι και αποκλείστηκε από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ένας αποκλεισμός που μπορεί να δρομολογήσει εξελίξεις στην ομάδα, καθώς το βάρος της ευθύνης πέφτει μοιραία στον προπονητή της, Αντώνη Νικοπολίδη.

Μπορεί η «γαλανόλευκη» να είχε να αντιμετωπίσει μία πραγματικά καλή ομάδα, ωστόσο σίγουρα η Εθνική Ελλάδας είναι ανώτερη σε λύσεις και ποιότητα, με αποτέλεσμα να θεωρείται κατά γενική ομολογία αποτυχία το γεγονός ότι δεν κατάφερε να περάσει σε διπλά παιχνίδια.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης χρεώνεται πολλά πράγματα, από τους λάθους χειρισμούς στην υπόθεση του Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος τελικά αγωνίστηκε χθες και δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα, μέχρι το γεγονός ότι στηρίχθηκε σε παίκτες που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους (Δημήτρης Νικολάου και Θανάσης Ανδρούτσος του Ολυμπιακού), ή σε ποδοσφαιριστές που αυτή την περίοδο είναι φανερά ντεφορμέ (Τάσος Χατζηγιοβάνης του Παναθηναϊκού).

Παράλληλα, φάνηκε από την εξέλιξη και δύο αγώνων απέναντι στους Αυστριακούς ότι η Εθνική ομάδα δεν είχε εναλλακτικό πλάνο, αλλά και την κατάλληλη ψυχολογία για να βγάλει την απαιτούμενη αντίδραση και να αλλάξει τη ροή των αναμετρήσεων. 

Όλα αυτά, λοιπόν, μπορεί να παίξουν το ρόλο τους και να φέρουν σε δύσκολη θέση τον παλαίμαχο γκολκίπερ, για τον οποίο είχαν ακουστεί διάφορα σενάρια αποχώρησης και πολύ πριν από τα ματς με την Αυστρία...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags