Facebook Pixel Φούντωσαν οι φήμες για τον Σπιριντόνοβιτς στον Πανιώνιο - Κλείνει σε top ομάδα; - Βράζει όλη η Νέα Σμύρνη
| 2018-11-21 15:02:00

Φούντωσαν οι φήμες για τον παικταρά του Πανιωνίου - Κλείνει σε top ομάδα; - Βράζει όλη η Νέα Σμύρνη

του Παναγιώτη Νικολάου
Φούντωσαν οι φήμες για τον παικταρά του Πανιωνίου - Κλείνει σε top ομάδα; - Βράζει όλη η Νέα Σμύρνη

Χοντρό παιχνίδι, όλα στη φόρα. Μόνο στο Sportdog αυτά!

Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς είχε ζητήσει πριν από αρκετές μέρες άδεια από τη διοίκηση του Πανιωνίου επικαλούμενος θάνατο συγγενικού του προσώπου. 

Ο Αυστριακός άσος αναχώρησε από την Ελλάδα στις 9 Νοέμβρη και έκτοτε είναι εξαφανισμένος, κάτι που έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό της διοίκησης της ομάδας, καθώς δεν είχαν λάβει καμία σχετική ενημέρωση από τον παίκτη. 

Μάλιστα, όπως αναφέρουν σημερινά ρεπορτάζ, ο Νίκος Ζαμάνης αποφάσισε να καλέσει τον ποδοσφαιριστή σε απολογία, προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους της αδικαιολόγητης απουσίας του για τόσες μέρες. 

Στην πλατεία υποστηρίζουν ότι δεν τίθεται κανένα οικονομικό θέμα με τον ποδοσφαιριστή και πως είναι κανονικά πληρωμένος (μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου), ενώ υπάρχει η εκτίμηση ότι είναι άλλοι οι λόγοι που ο 25χρονος εξτρέμ τα βρόντηξε και έφυγε, χωρίς να δώσει σημεία ζωής.

Την ίδια στιγμή, πάντως, ακούγονται διάφορα σχετικά με το μέλλον του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος κατά γενική ομολογία είναι από τους κορυφαίους παίκτες του φετινού πρωταθλήματος. Το όνομα του Αυστριακού έχει εμπλακεί τελευταία σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, καθώς παρουσιάζεται να βρίσκεται στο στόχαστρο όλων των μεγάλων ομάδων της Superleague. 

Έτσι, δεν είναι λίγοι αυτοί που συνδέουν την... εξαφάνισή του με τη μεταγραφή του. Ότι, δηλαδή, ο παίκτης βρήκε τρόπο να «τα σπάσει» με τον Πανιώνιο για να πάει σε άλλη ομάδα της Superleague. Βέβαια, αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί, μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο για 1,5 χρόνο ακόμα με τους Κυανέρυθρους. Επομένως, αν ο Αυστριακός είναι όντως πληρωμένος, για να τον αποκτήσει κάποια ομάδα θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει την ομάδα της Νέας Σμύρνης... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Αραούχο τώρα; Σκάει «μπαμ» 10 εκατομμυρίων στην ΑΕΚ - Γι’ αυτόν τα σπρώχνουν - Θα μείνεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags