Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέχει η ΑΕΚ: Ρελάνς Μελισσανίδη μετά το κάζο - Βγάζει μάτια και τον κλείνει από τώρα
| 2018-11-21 20:15:00

Τρέχει η ΑΕΚ: Ρελάνς Μελισσανίδη μετά το κάζο - Βγάζει μάτια και τον κλείνει από τώρα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρέχει η ΑΕΚ: Ρελάνς Μελισσανίδη μετά το κάζο - Βγάζει μάτια και τον κλείνει από τώρα

Καπαρωμένο το αστεράκι, για τα καλύτερα από Ελλάδα η Ένωση.

Μετά το σίριαλ που εκτυλίχθηκε με τον Ούγκο Κάιπερς η ΑΕΚ φέρεται να στρέφεται σε έναν ακόμα παίκτη του Εργοτέλη. Η προηγούμενη υπόθεση είναι λίγο ως πολύ γνωστή. Η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με τους Κρητικούς για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού.

Στην ιστορία μπλέχτηκε ο Ολυμπιακός και ο νεαρός φορ εξέφρασε με δήλωσή του ανεπιθυμία να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και έτσι παρέμεινε στο Ηράκλειο, όπου ωστόσο δεν υπολογίζεται. Και ποιος δεν ξεχνά την ατάκα «καλύτερα να παίξω πόλο παρά να παίξω στην ΑΕΚ», που ειπώθηκε από τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεκάθαρα δεν ζύγισε καλά την κίνησή του.

Η νέα περίπτωση ακούει στο όνομα του Γιάννη Ιατρούδη. Πρόκειται έναν εκ των πρωταγωνιστών της ξέφρενης πορείας του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Football League με τέσσερα γκολ σε επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Η ΑΕΚ φέρεται πολύ κοντά στο να κλείσει τον παίκτη, αφού η υπόθεση του Κάιπερς δεν είχε αίσιο τέλος... Οπότε η ρελάνς γίνεται με τα χρήματα που δόθηκαν για τον Βέλγο.

Θεωρείται δεδομένο, ότι ο Δικέφαλος θα κάνει δικό του τον 19χρονο δεξιό εξτρέμ, η μετακίνησή του δεν αποκλείεται να μην είναι άμεση. Ο Ιατρούδης θα συνεχίσει να παίζει στον Εργοτέλη, το καλοκαίρι θα έρθει στα Σπάτα για προετοιμασία και από θα πάει δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα.

Στην Κρήτη πάντως έχουν τα καλύτερα λόγια να πούνε για τον πιτσιρικά. Οι άνθρωποι του Εργοτέλη θεωρούν πως ο νεαρός μέσος έχει όλα τα εχέγγυα να πραγματοποιήσει μία σπουδαία καριέρα, αρκεί να παραμείνει ταπεινός και προσηλωμένος στον στόχο του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags