Facebook Pixel Τρελές φήμες για Παϊρόζ και χοντρό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό - Γι’ αυτό «καθαρίζει» τον Ρέστη
| 2018-11-22 10:50:00

Τρελές φήμες για Παϊρόζ και χοντρό παιχνίδι - Γιατί «τρώει» τον Ρέστη - Θα τρελαθούν οι Παναθηναϊκοί

του Νίκου Στεργίου
Τρελές φήμες για Παϊρόζ και χοντρό παιχνίδι - Γιατί «τρώει» τον Ρέστη - Θα τρελαθούν οι Παναθηναϊκοί

«Αρπαγμένος» ο Ταϊλανδός. Ποιο είναι το «σχέδιο»; Φωτιά τα σενάρια!

Μεγάλη αίσθηση προκαλεί η ξαφνική «επανεμφάνιση» του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ, ο Tαϊλανδός επενδυτής ενημέρωσε τον Γιάννη Αλαφούζο μέσω sms ότι συζητάει με τον Βίκτωρα Ρέστη για το πώς θα προχωρήσουν τον προγραμματισμό τους για την «πράσινη» ΠΑΕ, κάτι που κάνει εντύπωση τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη διαρροή να κρύβει κάποιο επικοινωνιακό «τρικ».

Η φράση «τακτοποιούμε τις υποχρεώσεις μας» που διέρρευσε ότι εστάλη στον νυν μεγαλομέτοχο του Τριφυλλιού προκαλεί κάποιες απορίες, από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα σχετικά με την είσοδο των δύο στην ΠΑΕ και όλα μοιάζουν στην παρούσα φάση να είναι στον αέρα. Όπως και να έχει, όμως, είναι μία εξέλιξη που δείχνει κινητικότητα, κάτι που είχε λείψει τις προηγούμενες μέρες. 

Άλλωστε, δεν αποκλείεται όντως ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Βίκτωρα Ρέστη, σε μια προσπάθεια που ενδεχομένως γίνεται από τον Ταϊλανδό για να απεμπλακεί στην ουσία από την παρουσία του Έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος ήταν στο αρχικό επενδυτικό σχήμα, ενώ είχε ακουστεί πως θα βρισκόταν ακόμα και στη μετοχική σύνθεση της νέας ΠΑΕ.

Μάλιστα, πιθανή αποχώρηση του Βίκτωρα Ρέστη από τη νέα διοίκηση μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, μιας και είναι γνωστό ότι ο Έλληνας επιχειρηματίας είναι δηλωμένος οπαδός του ΟλυμπιακούΕξάλλου, υπάρχει μια φημολογία που αναφέρει ότι ο Ταϊλανδός τα έχει «σπάσει» με τον Βίκτωρα Ρέστη και πως προσπαθεί να τον βγάλει εκτός από το deal για τον Παναθηναϊκό. Τίποτα, ωστόσο, δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα όσα ακούγονται προς το παρόν στο παρασκήνιο. 

Ό,τι και να ισχύει, πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ό,τι εκτυλίσσεται τελευταία σχετικά με την επόμενη μέρα στο Τριφύλλι δεν είναι τυχαίο. Όλα φαίνεται πως κυλούν με συγκεκριμένο σκοπό και την αλήθεια σχετικά με τι θα συμβεί και πότε τη γνωρίζουν αυτή στιγμή μόνο ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ.

Αξίζει δε να σημειώσουμε πως δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί κανένα deal, ή το προσύμφωνο που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ, μέχρι την ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που έχει προκηρυχθεί για την ΠΑΕ και λήγει τέλη Ιανουαρίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανη μεταγραφή για ΑΕΚ - Αυτόν κλείνει από Ελλάδα - Έτσι θέλει να χτυπήσει το πρωτάθλημα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags