Facebook Pixel Αποκάλυψη: Ποιος Ντουρμισάι; Φέρνει top φορ o Mαρινάκης στον Ολυμπιακό - Γελάει ο κόσμος με Τουρέ
| 2018-11-22 11:45:00

Αποκάλυψη: Ποιος Ντουρμισάι; Φέρνει top φορ o Mαρινάκης, τα «διαλύει» όλα - Γελάει ο κόσμος με τον…

του Παναγιώτη Νικολάου
Αποκάλυψη: Ποιος Ντουρμισάι; Φέρνει top φορ o Mαρινάκης, τα «διαλύει» όλα - Γελάει ο κόσμος με τον…

Φουλ για «βόμβα» στην επίθεση ο Ολυμπιακός. Πού θα πάει ο Κούτρης;

Φωτιά έχουν πάρει τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες και τα ονόματα που παρουσιάζονται ως υποψήφιοι στόχοι των Πειραιωτών δίνουν και παίρνουν. Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς μέχρι να ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, με αποτέλεσμα όλα μέχρι τότε να μπορούν να ανατραπούν.

Όσον αφορά τις τελευταίες περιπτώσεις που έχουν έρθει στο προσκήνιο για την ενίσχυση της επίθεσης, μάλλον δεν είναι οι πρώτοι στόχοι. Ο Φράνκο Σολδάνο ήταν όντως ένας παίκτης που απασχόλησε πολύ σοβαρά το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο είναι μία υπόθεση αρκετά μπερδεμένη και μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί. Δεν αποκλείεται, πάντως, στο λιμάνι να τον προσπαθήσουν ξανά αν υπάρχει αυτή τη φορά πιο πρόσφορο έδαφος.

Από την άλλη, δε φαίνεται να υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή για τον Φιορίν Ντουρμισάι του Πανιωνίου. Ο 22χρονος Αλβανός αρέσει σε ανθρώπους του Ολυμπιακού και παρακολουθείται στενά, αλλά σε αυτή τη φάση δεν είναι το όνομα που μπορεί να αποκτηθεί για να κάνει τη διαφορά.

Όπως λέγεται, στο λιμάνι ψάχνουν για έναν top σέντερ φορ από την ξένη αγορά που θα έρθει να πάρει φανέλα βασικού και δεν κοιτάζουν λύσεις ελπιδοφόρων επιθετικών που θα αποκτηθούν για να δίνουν συμπληρωματικές λύσεις.

Δεν παίζει η Αγγλία

Σχετικά με τα νέα σενάρια για τον Λεονάρντο Κούτρη, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα προχωρήσει κάποιο ενδιαφέρον από την Αγγλία, παρά τα όσα γράφονται τελευταία. Αντίθετα, όπως σας αποκαλύψαμε χθες, υπάρχουν ομάδες από άλλα πρωταθλήματα, όπως είναι η Άουγκσπμπουργκ (Γερμανία) και η Ρεν (Γαλλία), που έχουν σε αυτή τη φάση μεγαλύτερο προβάδισμα για τον νεαρό μπακ, αν και όλες οι κουβέντες που μπορεί να γίνουν αφορούν το καλοκαίρι και όχι τον Γενάρη.

Σενάριο για γέλια

Στο μεταξύ, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Γιάγια Τουρέ, μοιάζει ξεκάθαρα με κάποιο μανατζερικό παιχνίδι του πανούργου Ντμίτρι Σέλουκ, ο οποίος παρουσιάζεται να θέλει να πιέσει με κάθε τρόπο για να κρατήσει τον πελάτη του στο προσκήνιο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξέσπασμα Αλέφαντου «Όχι αυτόν στον Ολυμπιακό ρε, βλέπει την περιοχή σα ναρκοπέδιο - Έδωσε 1 εκατ. και τον έφαγες»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags