Facebook Pixel Sportdog.gr | Είπε «αντίο» στο ποδόσφαιρο με μια συγκινητική φωτογραφία ο Ντρογκμπά (ΦΩΤΟ)
| 2018-11-22 13:03:00

Είπε «αντίο» στο ποδόσφαιρο με μια συγκινητική φωτογραφία ο Ντρογκμπά (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Είπε «αντίο» στο ποδόσφαιρο με μια συγκινητική φωτογραφία ο Ντρογκμπά (ΦΩΤΟ)

Μας συγκίνησε...

Ο τεράστιος Ντιντιέ Ντρογκμπά ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία του από όταν ήταν πιτσιρικάς, από το 1989 τότε που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πει "αντίο" σε μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα.

«1989 ή εκεί που άρχισαν όλα!! Όταν σκέφτομαι τα τελευταία 20 χρόνια της επαγγελματικής καριέρας μου, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος για το τι έχω κατακτήσει ως παίκτης κοιτώντας αυτή τη φωτογραφία, όμως το σημαντικότερο είναι το πώς αυτό το ταξίδι με διαμόρφωσε ως άνδρα.

Εάν κάποιος σας πει πως τα όνειρά σας είναι πολύ μεγάλα, απλά πείτε ευχαριστώ και δουλέψτε σκληρότερα και εξυπνότερα για να τα μετατρέψετε σε πραγματικότητα. Να πιστεύετε πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, τους προπονητές, τις ομάδες και τους οπαδούς που έχω γνωρίσει και με τους οποίους έκανα ένα τέτοιο ταξίδι.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ και αγάπη στην οικογένειά μου, την προσωπική μου ομάδα για τη στήριξή τους σε όλη την καριέρα μου με τα όποια σκαμπανεβάσματά μου.

Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο και ελπίζω ο Θεός να με ευλογήσει τόσο πολύ όπως έκανε και κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας» έγραψε ο Ντρογκμπά στέλνοντας και ένα ιδιαίτερο μήνυμα στους νεότερους. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags