Facebook Pixel Απίθανη φήμη για Παναθηναϊκό - Τινάζουν την μπάνκα Αλαφούζος και Παϊρόζ για τον Μαυροπάνο;
| 2018-11-22 14:17:00

Απίθανη φήμη - «Παλάβωσαν» Αλαφούζος-Παϊρόζ, τινάζουν την μπάνκα για Έλληνα άσο; - «Βόμβα» ο...

του Νίκου Στεργίου
Απίθανη φήμη - «Παλάβωσαν» Αλαφούζος-Παϊρόζ, τινάζουν την μπάνκα για Έλληνα άσο; - «Βόμβα» ο...

Tρελό σενάριο για Γενάρη. Μόνο έτσι θα γίνει. Ποιος «ψάχνεται»;

Το όνομα του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου ξαναήρθε τελευταία στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Όπως λέγεται, ο νεαρός αμυντικός είναι ο μεγάλος στόχος του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος προσπαθεί να τον πάρει δανεικό από την Άρσεναλ τον Γενάρη, ρίχνοντας τη μεγάλη «βόμβα» σε μια θέση που ο Γιώργος Δώνης έχει ζητήσει ενίσχυση.

Πάντως, τα δεδομένα για τους «πράσινους» όσον αφορά αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο υπέρ τους δεν είναι. Κι αυτό γιατί οι «κανονιέρηδες» προτιμούν να παραχωρήσουν δανεικό τον παίκτη (αν και εφόσον επανέλθει 100% από τον σοβαρό τραυματισμό του) σε top ομάδα κορυφαίου πρωταθλήματος, έχοντας προτεραιότητα την Αγγλία, για να μπορούν να παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξή του.

Το ίδιο ισχύει και για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα πιο λαμπερό από το ελληνικό πρωτάθλημα, προκειμένου να μαζέψει εμπειρίες στο top επίπεδο.

Παράλληλα, ο πρώην στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα απολαμβάνει ένα συμβόλαιο που του αποφέρει περίπου 500.000 ευρώ ετησίως. Αν, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θέλει να τον φέρει στην Ελλάδα για 1,5 χρόνο, όπως ακούγεται, θα του στοιχίσει συνολικά ένα ποσό πάνω από το 1 εκατ. ευρώ. Χρήματα που, βεβαίως, οι «πράσινοι» στη φάση που βρίσκονται, είναι πολύ δύσκολο να δαπανήσουν.

Εκτός κι αν ο Γιάννης Αλαφούζος, ή η επόμενη διοίκηση του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, έχει αποφασίσει να κάνει το μεγάλο «μπαμ» τον Γενάρη, κάνοντας μία τεράστια υπέρβαση εκτός προγραμματισμού.

«Ψάχνεται» ο Κουρμπέλης

Στο μεταξύ, υπάρχει έντονη φημολογία που αναφέρει ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης κάνεις διάφορες σκέψεις σχετικά με το μέλλον του. Ο Έλληνας άσος παρουσιάζεται να «ψάχνεται» για τη συνέχεια της καριέρας του, χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει πως θέλει να πάρει εδώ και τώρα μεταγραφή.

Απλώς, κάνει κάποιες κινήσεις προκειμένου να διασφαλίσει πως στην πορεία θα μπορέσει να κάνει πιο εύκολα το όνειρό του πραγματικότητα, να αγωνιστεί, δηλαδή, κάποια στιγμή σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα του εξωτερικού, έχοντας προτίμηση το ιταλικό.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελές φήμες για Παϊρόζ και χοντρό παιχνίδι - Γιατί «τρώει» τον Ρέστη - Θα τρελαθούν οι Παναθηναϊκοί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags