Facebook Pixel Αδιανόητο σενάριο στην ΑΕΚ για Μπάρκα - Το «ακυρώνει» ο Βράνιες - «Κλείνει» ο Ιατρούδης
| 2018-11-22 15:30:00

Αδιανόητο σενάριο για ΑΕΚ - Το «ακυρώνει» ο Βράνιες - «Ντου» από μεγαθήρια - Τον άρπαξε ο Τίγρης

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αδιανόητο σενάριο για ΑΕΚ - Το «ακυρώνει» ο Βράνιες - «Ντου» από μεγαθήρια - Τον άρπαξε ο Τίγρης

Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Ποιος ζητάει τι και τρελαίνει κόσμο;

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί σημερινό ρεπορτάζ για τον Βασίλη Μπάρκα, σύμφωνα με το οποίο ο Έλληνας γκολκίπερ θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ μόνο αν έρθει πρόταση 20 εκατ. ευρώ.

Το όνομα του νεαρού πορτιέρε έχει γραφτεί τελευταία για διάφορες ομάδες εκτός συνόρων και με αφορμή αυτά τα σενάρια, από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο παρουσιάζονται να μη συζητούν την πώλησή του με λιγότερα χρήματα από το... εικοσάρικο.

Μοιάζει, πάντως, κάπως ανεδαφικό να λέγεται κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που πρώτον, αυτή τη στιγμή η αξία του παίκτη κυμαίνεται στα 6-8 εκατ. ευρώ, με βάση τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ, και δεύτερον, όταν η πιο ακριβή πώληση του συλλόγου στη σύγχρονη ιστορία του είναι αυτή του Όγκνιεν Βράνιες που μετά βίας ξεπέρασε τα 2 εκατ. ευρώ.

Αν και εφόσον ο Βασίλης Μπάρκας συνεχίσει στη σεζόν με παρόμοιες εμφανίσεις, στην καλύτερη μπορεί να ανεβάσει την αξία του οριακά σε διψήφια νούμερα, οπότε κρίνεται τουλάχιστον ουτοπικό να γίνεται λόγος για πώληση 20 εκατ. ευρώ.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, οι δύο ομάδες που αυτή τη στιγμή κοιτάζουν πολύ ζεστά τον 24χρονο τερματοφύλακα είναι η Μονακό και η Τότεναμ. Δύο σύλλογοι που σίγουρα έχουν την οικονομική δυνατότητα να δώσουν αρκετά χρήματα για τον Έλληνα γκολκίπερ, αλλά όχι στην τιμή που φέρεται να ζητεί η ΑΕΚ.

«Κλείνει» ο Ιατρούδης

Σε ό,τι αφορά το όνομα του Γιάννη Ιατρούδη, που παραμένει στην επικαιρότητα, όπως σας αποκαλύψαμε και χθες, είναι μία περίπτωση που αναμένεται να προχωρήσει άμεσα από την ΑΕΚ. 

Ο νεαρός εξτρέμ αρέσει στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι σκοπεύουν να τον «κλείσουν» από τώρα, χρησιμοποιώντας χρήματα που ξοδεύτηκαν για τη μεταγραφή του Ούγκο Κάιπερς, η οποία ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. 

Το πιο πιθανό είναι ο 19χρονος άσος να παραμείνει στον Εργοτέλη ως το τέλος της σεζόν, να κάνει προετοιμασία με την ομάδα το καλοκαίρι και πιθανότατα να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα για να «ψηθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανη μεταγραφή για ΑΕΚ - Αυτόν κλείνει από Ελλάδα - Έτσι θέλει να χτυπήσει το πρωτάθλημα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags