Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι λόγοι του τέλους με Ματιάσεβιτς - Φήμες για τον διάδοχό του
| 2018-11-22 22:20:00

Οι λόγοι του τέλους με Ματιάσεβιτς - Φήμες για τον διάδοχό του

Sportdog Team
Οι λόγοι του τέλους με Ματιάσεβιτς - Φήμες για τον διάδοχό του

Νέο σενάριο για την ΑΕΚ μετά την απομάκρυνση του Σέρβου.

Ο Βλάντιμιρ Ματιάτσεβιτς ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ στις 2 του περασμένου Ιουλίου. Τότε η ΑΕΚ τον είχε παρουσιάσει με… δόξα και τιμή. Όμως η αλήθεια είναι ότι οι λόγοι για τους οποίους ενεργοποιήθηκε εκείνη η συνεργασία δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Ο πρώην Τεχνικός Διευθυντής της Τσουαρίτσκι, ήρθε στην ΑΕΚ έχοντας στο βιογραφικό του έξυπνες αγορές και μεγάλες πωλήσεις. Ωστόσο στην νέα σελίδα που άνοιξε το καλοκαίρι στην καριέρα του, δεν κατάφερε να πετύχει. Δεν κόλλησε ποτέ με το υπόλοιπο τιμ και δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου με τις όποιες επαφές είχε σε αγορές ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Enwsi.gr» η ΑΕΚ και ο Αθλητικός της διευθυντής είχαν συμφωνήσει αρχικά για 6μηνη συνεργασία και στην πορεία θα αποφάσιζαν αν αυτή θα ανανεωθεί.

Έτσι όμως όπως είναι διαμορφωμένο το οργανόγραμμα και λειτουργεί το club, ο Ματιάτσεβιτς και ο κ. Μελισσανίδης αντιλήφθηκαν πως δεν υπάρχει περιθώριο για να δοθούν περισσότερες ελευθερίες στον Σέρβο και έτσι αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους.

Οι τίτλοι τέλους αναμένεται να πέσουν και τυπικά τον Δεκέμβριο, όταν θα συμπληρωθεί το εξάμηνο. Όμως οι δύο πλευρές θα έχουν ευρύτερη συνεργασία καθώς ο Ματιάτσεβιτς αν βρει κάποια αξιόλογη περίπτωση στη Σερβία για την οποία η ΑΕΚ θα αξίζει να ασχοληθεί θα την ρίχνει στο «κιτρινόμαυρο» τραπέζι και αν θα έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει σε κάποια πώληση θα το πράττει.

Η φημολογία για Μαϊστόροβιτς που… επανέρχεται

Τον περασμένο Οκτώβριο από τη Σουηδία είχε προκύψει η πληροφορία για παραίτηση του Βλάντιμιρ Ματιάτσεβιτς και επιστροφή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Τότε η ΑΕΚ είχε διαψεύσει -κατηγορηματικά μάλιστα- πως υπήρχε θέμα. Ωστόσο όπως αποδεικνύεται, καπνός υπήρχε. Το θέμα είναι αν τελικά αποδειχθεί ότι υπήρχε και… φωτιά.

Ο Μαϊστόροβιτς τότε είχε πάρει επίσης θέση και είχε πει ότι: «η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος με τον οποίο έχω παρελθόν και δυνατά αισθήματα πάντα». Με αυτόν τον τρόπο ο ίδιος άφηνε τα πάντα ανοιχτά. Μάλιστα λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε έρθει και στην Αθήνα για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ μιλώντας με συναδέλφους στη Σουηδία, είναι πως ο Μαϊστόροβιτς, ο οποίος έχει αποχωρήσει από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Μπρομαποϊκάρνα, θα ήταν θετικός στο να επιστρέψει στην ΑΕΚ, όμως στην Αθήνα είναι δεδομένο πως δεν υπάρχει καμία απολύτως απόφαση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ναι μεν υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπο του Σουηδού (ο οποίος είναι δεδομένο πως έφερε καλούς παίκτες, αλλά είχε και αστοχίες), όμως ο «Τίγρης» επιθυμεί να έχει απέναντί του κάποιον που να μπορεί να συνεννοείται απευθείας και όποτε ο ίδιος κρίνει.

ΠΗΓΗ: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags