Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελή ατάκα για τον Μανωλά από πασίγνωστο άσο: «Είναι ο μεγαλύτερος κλόουν!»
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-22 23:59:00

Τρελή ατάκα για τον Μανωλά από πασίγνωστο άσο: «Είναι ο μεγαλύτερος κλόουν!»

Sportdog Team
Τρελή ατάκα για τον Μανωλά από πασίγνωστο άσο: «Είναι ο μεγαλύτερος κλόουν!»

Ποιος... επιτέθηκε στον Έλληνα παίκτη;

Ο Έντιν Τζέκο απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων μέσω της εφαρμογής "reddit" και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Κώστα Μανωλά ως τον "μεγαλύτερο κλόουν" από τους συμπαίκτες του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο Έλληνας άσος μιλά... 24 ώρες το 24ωρο!

«Πιστεύω πως ο πιο φιλοσοφημένος συμπαίκτης μου με τον οποίο συνεργάστηκα ήταν ο Κομπανί. Ενδιαφέρεται πολύ για πράγματα πέρα από το ποδόσφαιρο και πάντα κουβαλάει μαζί του βιβλία. Στη Ρόμα ο Ντε Ρόσι είναι αυτός που μπορεί πάντα να διαβάσει το παιχνίδι. Ο Κώστας Μανωλάς πιστεύει ότι μπορεί να το κάνει και αυτός, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ας πούμε ότι ο μεγαλύτερος κλόουν είναι ο Μανωλάς! Εικοσιτέσσερις ώρες την ημέρα μιλάει, μιλάει.. δεν σταματά ποτέ!» δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήση από την ενεργό δράση τόνισε πως: «Δεν σκέφτομαι να αποσυρθώ. Έχω ακόμα μερικά καλά χρόνια να παίξω. Φυσικά το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι απίστευτα λαμπερό όπως το βλέπουν οι φίλαθλοι, αλλά πίσω από αυτό υπάρχουν πολλά πράγματα που δυσκολεύουν τους παίκτες. Δεν είναι εύκολο άθλημα όπως πιστεύουν πολύ. Ξέρω πως οι άνθρωποι σκέφτονται συχνά τα χρήματα, αλλά όλοι μας ξεκινήσαμε επειδή αγαπάμε το παιχνίδι και θέλαμε να γίνουμε καλοί σε αυτό. Και υπάρχει πολύ πίεση και σκληρή δουλειά για να γίνει αυτό».

Τέλος, ερωτηθείς για το ποιοι ήταν οι καλύτεροι επιθετικοί που έπαιξε ποτέ στο πλάι τους απάντησε... διπλωματικά και ανέφερε όλους τους συμπαίκτες του όλα αυτά τα χρόνια.

«Στην καριέρα μου είχα την τύχη να παίξω στο πλάι αρκετών μεγάλων επιθετικών. Στην Μάντσεστερ Σίτι είχαμε τον Αγουέρο αλλά και τους Τέβεζ, Μπαλοτέλι, Γιόβετιτς και Νεγρέδο. Όταν ήρθα στη Ρόμα, ο Τότι έπαιζε πιο πολύ σαν «δεκάρι», και πραγματικά ήταν κρίμα που δεν αγωνιστήκαμε μαζί στην κορυφή της επίθεσης. Επιπλέον έπαιξα και για δύο χρόνια στο πλευρό του Σαλάχ, με τον οποίο είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Αλλά και στην Βόλφσμπουργκ, που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, είχαμε καταπληκτική συνεργασία με τους Γκραφίτε και Μάντζουκιτς» πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags