Facebook Pixel Sportdog.gr | Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι ο Καντέ - Για πάντα στο Λονδίνο!
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-23 12:10:00

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι ο Καντέ - Για πάντα στο Λονδίνο!

Sportdog Team
Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι ο Καντέ - Για πάντα στο Λονδίνο!

Ευχάριστα νέα για την Τσέλσι.

Η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές και ανανέωσε το συμβόλαιο του Ενγκολό Καντέ για ακόμη πέντε χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2023. Η ομάδα του Λονδίνου έσπευσε να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Γάλλο διεθνή αμυντικό μέσο για να βάλει τέλος στις φήμες περί παραχώρησης του σε άλλες ομάδες, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν πίεζε για την απόκτηση του.

Η τωρινή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές εξέπνεε το καλοκαίρι του 2021, αλλά το ενδιαφέρον της πρωταθλήτριας Γαλλίας και της Μπαρτσελόνα για τον Γάλλο διεθνή αμυντικό μέσο, ανάγκασε τη διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου να επισπεύσει τις διαδικασίες.

«Είμαι χαρούμενους, ήταν πανέμορφα τα δύο προηγούμενα χρόνια και θέλω να ακολουθήσουν πολλά ακόμα. Από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα, βελτιώθηκα ως παίκτης, έθεσα προκλήσεις στον εαυτό μου και κέρδισα βραβεία που δεν είχα σκεφτεί ποτέ. Μου αρέσει η πόλη, μου αρέσει ο σύλλογος και είμαι χαρούμενους που θα βρίσκομαι εδώ για πολλά ακόμη χρόνια», δήλωσε σχετικά ο Καντέ.

Να σημειωθεί πως ο Γάλλος σταρ αποκτήθηκε το 2016 από την Τσέλσι, λίγο καιρό μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Λέστερ, ενώ στη συνέχεια κατέκτησε τον τίτλο και με τους Λονδρέζους. Το περασμένο καλοκαίρι πήρε το παγκόσμιο κύπελλο με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags