Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη: «Σεισμός» με επίθεση στον ΠΑΟΚ από... – Αυτούς «αρπάζουν» - «Γελάει» ο Σαββίδης!
| 2018-11-23 17:35:00

Αποκάλυψη: «Σεισμός» με επίθεση στον ΠΑΟΚ από... – Αυτούς «αρπάζουν» - «Γελάει» ο Σαββίδης!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αποκάλυψη: «Σεισμός» με επίθεση στον ΠΑΟΚ από...  – Αυτούς «αρπάζουν» - «Γελάει» ο Σαββίδης!

Δεν ξανάγινε τέτοιο «ντου». Όλοι για όλους και ο Ιβάν από πάνω.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επιβεβαίωσε χθες το ρεπορτάζ του sportdog.gr, λέγοντας δημόσια πως υπάρχει οικονομική απόσταση με τον ΠΑΟΚ. Κάτι που έχουμε επισημάνει πολλές φορές, τονίζοντας πόσο δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη, είναι η παραμονή του Ολλανδού άσου στην Τούμπα.

Πάντως, περιέργως, η συγκεκριμένη είδηση δεν έχει αναδειχθεί στη Θεσσαλονίκη από τον Τύπο, την ώρα που από τον Δικέφαλο εκφράζεται αισιοδοξία πως τόσο ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, όσο και ο Φερνάντο Βαρέλα με τον Άνχελ Κρέσπο, θα έχουν υπογράψει νέα συμβόλαια μέχρι την πρωτοχρονιά. Αν και κάτι τέτοιο θέλει τη «δουλειά» του, με βάση τουλάχιστον τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τους τρεις παίκτες.

Στο μεταξύ, το φοβερό στην υπόθεση είναι ότι υπάρχουν ομάδες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις καθυστερήσεις στις τρεις περιπτώσεις και, μάλιστα, ήδη έχουν γίνει οι σχετικές διερευνητικές κρούσεις.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr, οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Φερνάντο Βαρέλα και Άνχελ Κρέσπο, έχουν δεχθεί «ενοχλήσεις» από κορυφαίες ομάδες της Superleague, μιας και πρόκειται δεδομένα για τρεις παίκτες που κάνουν τη διαφορά στις θέσεις που αγωνίζονται. Κι όσο δεν υπογράφουν στον ΠΑΟΚ, τόσο ανοίγει η… όρεξη των αντιπάλων που έχουν τη δυνατότητα να «χτυπήσουν» τόσο ψηλά...

Πάντως, στην Τούμπα δε δείχνουν να… αγχώνονται ιδιαιτέρως με αυτές τις κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο. Σε αυτή τη φάση, άλλωστε, γνωρίζουν στον ΠΑΟΚ ότι έχουν καταθέσει τις καλύτερες προτάσεις στους τρεις παίκτες και πως οι κρούσεις που τους έχουν γίνει δεν πλησιάζουν τα συμβόλαια που προσφέρουν οι «ασπρόμαυροι».

Αυτό, άλλωστε, είναι και το σημαντικότερο «όπλο» που έχει στα χέρια του ο Δικέφαλος και προφανώς εκεί ποντάρουν στη Θεσσαλονίκη για να πείσουν τους ποδοσφαιριστές να μείνουν στην ομάδα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To αφεντικό του Ολυμπιακού πίσω από τα κάγκελα - Σκάνδαλο μεγατόνων - Άφωνη όλη η Ελλάδα

Αποκάλυψη: Απίστευτη απόφαση Μπράνκο - Κάνει «όργια» και τον «τρώει» - «Αντίο» που θα συζητηθεί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags