Facebook Pixel ΑΕΚ: Γιατί δεν προχωρά η μεταγραφή Μωραΐτη - Έτσι παίρνει τον Ιατρούδη
| 2018-11-25 15:02:00

Το φυσάνε και δεν... κρυώνει στην ΑΕΚ - Αυτός τους έκανε «άνω-κάτω» και... κόβει μεταγραφές

του Γιώργου Θεοδωράκη
Το φυσάνε και δεν... κρυώνει στην ΑΕΚ - Αυτός τους έκανε «άνω-κάτω» και... κόβει μεταγραφές

Τι έπαθαν στην Ένωση και δε το... χωνεύουν; Όλα εδώ με ένα κλικ.

Οι μεταγραφικές εξελίξεις τρέχουν για την ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου, με την Ένωση να είναι κοντά στη μεταγραφή του Γιάννη Ιατρούδη από τον Εργοτέλη.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο 19χρονος εξτρέμ αναμένεται να κλείσει άμεσα στην ΑΕΚ, ωστόσο θα παραμείνει ως δανεικός στον Εργοτέλη και θα ενταχθεί στην Ένωση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ιατρούδης έχει εντυπωσιάσει με τη φανέλα των Κρητικών τη φετινή σεζόν και είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Έτσι κι αλλιώς, η ΑΕΚ έχει το βλέμμα στραμμένο στον Εργοτέλη, από τον οποίο επιχείρησε πέρυσι να αποκτήσει του Ούγκο Κάιπερς. Η υπόθεση μετατράπηκε σε… σίριαλ και τελικά «στράβωσε», με τον παίκτη να μη δίνει τη συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή και να μιλά απαξιωτικά για την ΑΕΚ.

Η Ένωση είχε ήδη πληρώσει 380.000 στον Εργοτέλη για τον Κάιπερς και από τη στιγμή που το deal δεν προχώρησε (σ.σ. ο Ολλανδός έμεινε στην κρητική ομάδα, αλλά δεν υπολογίζεται), το ποσό αναμένεται να αξιοποιηθεί για την απόκτηση του Ιατρούδη.

Κατά τα άλλα, ο Δικέφαλος συνδέθηκε βάσει δημοσιευμάτων και με έναν άλλο ταλαντούχο άσο, τον Παναγιώτη Μωραΐτη της Παναχαϊκής.

Η ΑΕΚ προχώρησε σε διάψευση του εν λόγω σεναρίου, εξέλιξη που φαντάζει φυσιολογική με αγωνιστικά κριτήρια. Άλλωστε, η Ένωση διαθέτει ήδη 9 μεσοεπιθετικούς στο ρόστερ και η προσθήκη ενός ακόμα τον Ιανουάριο δεν θα ωφελούσε σε τίποτα.

Ο Μωραΐτης θα μπορούσε να αποκτηθεί με την προοπτική της επένδυσης στο πρόσωπό του, όμως μην ξεχνάμε ότι στη μεσοεπιθετική γραμμή υπάρχει ήδη μια παρόμοια περίπτωση παίκτη, αυτή του Χρήστου Αλμπάνη. Μάλιστα η εξέλιξη των πραγμάτων με τον πρώην του Απόλλωνα Σμύρνης δεν έχει δικαιώσει την επένδυση της ΑΕΚ, οι άνθρωποι της οποίας δεν έκριναν ότι χρειάζονται ακόμα μια τέτοια κίνηση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξαφνική βόμβα «Λάζαρου» στην ΑΕΚ - Τα «βροντάει» βασικός - Εκεί θα πάει - «Κόλαση» το παρασκήνιο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags