Facebook Pixel Τα... παίρνει ο Μαρινάκης, φέρνει και αντι-Λάζαρο - Βόμβα με φορ στον Ολυμπιακό, δώρο στον Μαρτίνς
| 2018-11-24 12:06:00

Σαρώνει τα πάντα ο Μαρινάκης μετά τον Μασούρα - Βόμβα με φορ, δώρο στον Μαρτίνς - Ποιοι φεύγουν

του Παναγιώτη Νικολάου
Σαρώνει τα πάντα ο Μαρινάκης μετά τον Μασούρα - Βόμβα με φορ, δώρο στον Μαρτίνς - Ποιοι φεύγουν

Τρομερές εξελίξεις στο λιμάνι. Έρχονται αφίξεις και... αναχωρήσεις.

Όλα ανοιχτά παραμένουν στον Ολυμπιακό όσον αφορά την ενίσχυση του Ιανουαρίου. Δεν είναι απίθανο, δηλαδή, να γίνει κίνηση για έναν ακόμα εξτρέμ, εκτός από τον Γιώργο Μασούρα, προκειμένου ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται και το νέο «χτύπημα» των Πειραιωτών να είναι από την Ελλάδα, τη στιγμή που λέγεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μίλος Ντέλετιτς της Λάρισας, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί για την ώρα.

Στο μεταξύ, το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να ενισχύσουν τα άκρα της γραμμής κρούσης με λύσεις από τη Superleague, ενδεχομένως «μαρτυράει» το μεγάλο «μπαμ» που θα γίνει με τον φορ.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε, στο λιμάνι ψάχνουν στο εξωτερικό για έναν επιθετικό κλάσης που θα έρθει για να πάρει φανέλα βασικού και να λύσει το πρόβλημα που υπάρχει στο σκοράρισμα. Άλλωστε, αυτό θα είναι και το μεγάλο «δώρο» στον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος έχει ζητήσει την απόκτηση ενός καλού γκολτζή.

Τα ανταλλάγματα για Μασούρα

Στο μεταξύ, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποια θα είναι τα έμψυχα ανταλλάγματα για τη μεταγραφή του Γιώργου Μασούρα. Ίσως ο Μάριος Βρουσάι είναι ο πιο πιθανός, ενώ ακούγονται επίσης από χθες τα ονόματα των Θανάση Ανδρούτσου και Δημήτρη Νικολάου.

Μάλιστα, για τους δύο είχε γίνει συζήτηση και το περασμένο καλοκαίρι, προκειμένου να συνεχίσουν στον Πανιώνιο, αλλά τότε ο δεύτερος δεν ήταν θετικός.

Πάντως, είναι γεγονός πως ακόμα και μετά την αλλαγή μάνατζερ (τους ανέλαβε ο Πιερ Ισά) οι δύο παίκτες δε βρήκαν σημαντικό χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό. Οπότε δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να δεχθούν να πάνε στη Νέα Σμύρνη, όπου θα υπολογίζονται ως βασικοί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tα... έσπασε όλα ο Λάζαρος στο Ρέντη - Γιατί τα πήρε κρανίο - Με ποιον τα είχε μετά τον τραυματισμό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags