Facebook Pixel Sportdog.gr | Απάντηση Χατσερίδη για το μέλλον του και ατάκα με... νόημα για Λουτσέσκου
| 2018-11-24 17:10:00

Απάντηση Χατσερίδη για το μέλλον του και ατάκα με... νόημα για Λουτσέσκου

Sportdog Team
Απάντηση Χατσερίδη για το μέλλον του και ατάκα με... νόημα για Λουτσέσκου

Τι είπε για το αν θα φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Ο Εβγέν Χατσερίδης μίλησε στη NOVA και ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για τη φημολογία που τον θέλει να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ εξαιτίας του λιγοστού χρόνου συμμετοχής του.

Ο Ουκρανός στόπερ αναφέρθηκε στα σενάρια, τονίζοντας ότι είναι θέμα του Ραζβάν Λουτσέσκου το αν θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και μαζί θα αποφασίσουν για το αν θα μείνει ή όχι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

- Αυτήν ήταν κι η τελευταία διακοπή πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Αν επιχειρούσες μια αποτίμηση όλων όσων έχουν συμβεί ως τώρα τί θα κρατούσες;

«Στο πρωτάθλημα είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε όλοι ικανοποιημένοι με τ’ αποτελέσματα που έρχονται. Είχαμε κάποιες δυσκολίες στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, νομίζω όμως πως δε χάθηκε ακόμη τίποτα, έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Στο Κύπελλο είμαστε καλά, θα περάσουμε – πιστεύω – στην επόμενη φάση. Από εκεί και πέρα γενικά έχουν εξελιχθεί θετικά τα πράγματα».

 

- Μια πορεία πρωταθλητισμού στην οποία αν συνυπολογίσει κάποιος και τους μείον δυο βαθμούς αντιλαμβάνεται την πορεία που έχετε πραγματοποιήσει ως τώρα ...

«Από τη μια δε μας αρέσει το ότι ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με μείον δυο βαθμούς αλλά από την άλλη αυτό – ίσως – να μας έκανε να νιώθουμε πιο πολύ ‘δίψα’ για να πάρουμε το πρωτάθλημα, να πεισμώσουμε κι όπως φαίνεται είμαστε με διαφορά στην πρώτη θέση κι αυτό πιστεύω να κρατήσει μέχρι τέλους».

- Στο πρώτο κομμάτι της σεζόν δώσατε όλους τους αγώνες που χαρακτηρίζονται ως ντέρμπι. Ποιό είναι πιο δύσκολο κομμάτι αυτό που προηγήθηκε ή αυτό που ακολουθεί και γιατί;

«Τα δύσκολα παιχνίδια πέρασαν όπως ήταν αυτά με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό αλλά κάθε αγώνας είναι δύσκολος, όπως κι αυτός με την Ξάνθη, που είναι στην πρώτη πεντάδα αυτήν τη στιγμή στον βαθμολογικό πίνακα κι απ’ ότι είδαμε όλοι μαζί με την ομάδα στο βίντεο για να προετοιμαστούμε είναι αρκετά δύσκολη ομάδα και δε θα είναι εύκολο ματς».

- Πού μπορεί να κριθεί ένας τέτοιος αγώνας;

«Εμείς πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τίποτα παραπάνω».

- Επειδή τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά για το μέλλον σου, πού βρίσκεται η αλήθεια και πού το ψέμα για να γνωρίζει κι ο κόσμος;

«Τί ακούγεται γι’ αυτό;»

- Για το αν θα παραμείνεις στην ομάδα λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής ως τώρα ...

«Όλα μπορούν να συμβούν. Εγώ αυτήν τη στιγμή είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και το αν παίρνω χρόνο συμμετοχής ή όχι αυτό το κρίνει ο προπονητής και θ’ αποφασίσουμε σχετικά όταν έρθει αυτή η στιγμή το τί θα γίνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags