Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεκαθάρισμα Δώνη – Δεν καταλαβαίνει τίποτα, σε ποιους έκοψε… το βήχα – Φοβερό σχέδιο με ονόματα
| 2018-11-25 23:58:00

Ξεκαθάρισμα Δώνη – Δεν καταλαβαίνει τίποτα, σε ποιους έκοψε… το βήχα – Φοβερό σχέδιο με ονόματα

του Νίκου Στεργίου
Ξεκαθάρισμα Δώνη – Δεν καταλαβαίνει τίποτα, σε ποιους έκοψε… το βήχα – Φοβερό σχέδιο με ονόματα

Ασταμάτητο το… τρένο, θα τρίβουν όλοι τα μάτια τους.

Παρά τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια ενόψει του Ιανουαρίου, ο Γιώργος Δώνης κράτησε… χαμηλά την μπάλα στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα Σμύρνης, τονίζοντας ότι δεν περιμένει… εξωτερικές, αλλά εσωτερικές μεταγραφές στο ρόστερ του Τριφυλλιού.

Η δήλωση του Έλληνα τεχνικού φανερώνει ότι στους Πράσινους δεν υπάρχουν ιδιαίτερες σκέψεις για την προσθήκη νέων παικτών στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Άλλωστε, οι περιορισμοί που έχει ο Παναθηναϊκός αναφορικά με τις μεταγραφικές του κινήσεις μειώνουν τις διαθέσιμες επιλογές του στην αγορά. Από τη στιγμή που η ομάδα τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος, ο Δώνης φαίνεται πως θα επιλέξει να επενδύσει στους παίκτες που έχουν σηκώσει το φορτίο μέχρι στιγμής. Με απώτερο στόχο να συνεχίσουν να μαζεύουν εμπειρίες και να γίνουν ακόμα καλύτεροι κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Οι εσωτερικές μεταγραφές, στις οποίες αναφέρθηκε ο Δώνης, προφανώς έχουν να κάνουν με την επάνοδο των τραυματιών Μουνιέ και Άλτμαν, και την αξιοποίηση ποδοσφαιριστών που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής, όπως οι Βέργος, Τζανδάρης, Οικονόμου και ο νεαρός Εμμανουηλίδης.

Φυσικά, ίσως γίνει μια προσθήκη, αυτή του Παναγιώτη Αρμενάκα, ο οποίος προπονείται με την ομάδα τις τελευταίες ημέρες. Ο Δώνης, πάντως, ξεκαθάρισε ότι ο Ελληνοαυστραλός εξτρέμ πρέπει να δείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά για να αποκτηθεί.

Μέχρι στιγμής, ο 20χρονος δεν έχει «τρελάνει» τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με την παρουσία του, ενώ γενικότερα τα πεπραγμένα της επαγγελματικής του καριέρας δεν δείχνουν σε καμία περίπτωση ότι μπορεί να θεωρηθεί εφάμιλλο ταλέντο του Χατζηγιοβάνη ή του Εμμανουηλίδη, που είναι οι κύριοι «ανταγωνιστές» του στο ρόστερ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα κι αν ο Αρμενάκας αποκτηθεί, θα δίνει μάχη για μια θέση στην αποστολή της ομάδας κάθε εβδομάδα και δεν μπορεί να λογίζεται ως σίγουρη λύση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags