Facebook Pixel Sportdog.gr | Έπιασε την ΑΕΚ με παίκτη του... Ολυμπιακού και γκολ-καραμπόλα ο Πανιώνιος!
| 2018-11-26 21:24:00

Έπιασε την ΑΕΚ με παίκτη του... Ολυμπιακού και γκολ-καραμπόλα ο Πανιώνιος!

Sportdog Team
Έπιασε την ΑΕΚ με παίκτη του... Ολυμπιακού και γκολ-καραμπόλα ο Πανιώνιος!

Νίκησαν 1-0 τη Λαμία με σκόρερ τον Μασούρα οι Κυανέρυθροι.

Ο Πανιώνιος πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη επί της Λαμίας (1-0), χάρη στην οποία έφτασε την ΑΕΚ στην 7η θέση με 17 βαθμούς.

Οι Κυανέρυθροι ζορίστηκαν πολύ απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της Λαμίας και έφτασαν σε ένα πολύ δύσκολο τρίποντο με γκολ του Γιώργου Μασούρα, που πριν λίγες ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό.

Στο 84’ ο Ντομίνγκες έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Ντουρμισάι να επιχειρεί ανάποδο «ψαλίδι». Δεν το πέτυχε, με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον Μασούρα. Αυτός σούταρε από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα χτύπησε στον πεσμένο Ντουρμισάι και κατέληξε στα δίχτυα με πάρα πολύ τυχερό τρόπο!

Η Λαμία έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 90’, όταν ο Αντέτζο βρέθηκε ολομόναχος στη μεγάλη περιοχή, αλλά σούταρε πάνω σε σώματα αμυντικών, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κούρντι, Κότσιτς, Οικονομίδης (90+1' Παπαγεωργίου), Πιρίς (55' Αλί), Κεϊτά, Τσιλούλης (46' Καμαρά), Μασούρας, Ντουρμισάι.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Δημούτσος (71' Οσμάν), Αντέτζο, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Επστάιν (80' Ρόμανιτς), Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο (80' Καραγκούνης), Καραμάνος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags