Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποντάρε στον Βέργο ο Δώνης - Φήμες για μεταγραφή
| 2018-11-28 23:26:00

Θα τρελαθούν οι Παναθηναϊκοί - Κάνει το «μπαμ» ο Δώνης με φορ που τα «σκίζει» - Φοβερή φήμη

του Νίκου Στεργίου
Θα τρελαθούν οι Παναθηναϊκοί - Κάνει το «μπαμ» ο Δώνης με φορ που τα «σκίζει» - Φοβερή φήμη

Έχει… παλαβώσει όλο τον κόσμο ο ΠΑΟ και το «τρένο» ισοπεδώνει.

Η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού νίκησε με 2-0 την Κ-19 του συλλόγου σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, στο οποίο ο Γιώργος Δώνης έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Στο φιλικό ξεχώρισε ο Νίκος Βέργος, ο οποίος μάλιστα σκόραρε το ένα από τα δύο γκολ. Φυσικά, ένα φιλικό κόντρα στην Κ-19 δεν αποτελεί επαρκές δείγμα γραφής, ωστόσο το γεγονός ότι ο 24χρονος στράικερ είχε καλή απόδοση και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα σίγουρα τον βοηθά να πάρει τα πάνω του ψυχολογικά.

Άλλωστε, ο Γιώργος Δώνης πιστεύει πάρα πολύ στον πρώην άσο του Ολυμπιακού και θέλει να αρχίσει να του δίνει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα. Ο Βέργος δεν δείχνει να έχει προσαρμοστεί στον Παναθηναϊκό μέχρι στιγμής, κάτι που του έχει στερήσει την παρουσία στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, μιας και ο Έλληνας άσος δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση.

Ωστόσο, δεν είναι τυχαίο ότι ο Γιώργος Δώνης μίλησε για «εσωτερικές μεταγραφές» ενόψει του Ιανουαρίου, με τον Βέργο να αποτελεί έναν από τους παίκτες που ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ελπίζει πως θα δώσουν περισσότερες λύσεις και βάθος στην ομάδα.

Εξάλλου, ο Έλληνας τεχνικός χρησιμοποιεί πολύ συχνά σχηματισμό με δύο επιθετικούς στην ενδεκάδα. Ο Αργύρης Καμπετσής έχει παρουσιάσει αστάθεια στην απόδοσή του και ο Δώνης θέλει ακόμα μια λύση στη γραμμή κρούσης δίπλα στον Φεντερίκο Μακέντα. Άνθρωποι που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις υποστηρίζουν ότι ο προπονητής του Τριφυλλιού έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Βέργο και πιστεύει πως η αναμονή και η πίστη του σε αυτόν θα δικαιωθεί.

Πέραν των «εσωτερικών μεταγραφών», ωστόσο, συνεχίζονται οι φήμες που θέλουν τον Παναθηναϊκό να προβαίνει σε μια ακόμα μεταγραφική κίνηση στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Εκτός του Παναγιώτη Αρμενάκα, που θα αποκτηθεί εάν πείσει με την παρουσία του στις προπονήσεις, στη μανατζερική πιάτσα κυκλοφορούν σενάρια που αναφέρουν ότι το Τριφύλλι θα προβεί σε ακόμα μια προσθήκη για την ενίσχυσή του.

Βέβαια, δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα παίκτη που εξετάζεται, ενώ ταυτόχρονα η παραπάνω φημολογία δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags