Facebook Pixel «Κόλαση» στον ΠΑΟΚ - Απίστευτες ατάκες μετά την Τσέλσι - Ποιον «απειλούν» - Μετράει μέρες ο Χατσερίντι
| 2018-11-30 11:04:00

«Κόλαση» στον ΠΑΟΚ - Τρομερές ατάκες στο Λονδίνο - Ποιον «απειλούν» - Μετράει μέρες ο...

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Κόλαση» στον ΠΑΟΚ - Τρομερές ατάκες στο Λονδίνο - Ποιον «απειλούν» - Μετράει μέρες ο...

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο σκηνικό. Τι ακούστηκε για τον Λουτσέσκου;

Στον ΠΑΟΚ δεν περίμεναν χθες να… κερδίσουν την παντοδύναμη Τσέλσι μέσα στο Λονδίνο, ούτε καν να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα, ειδικά μετά τη γρήγορη αποβολή του Εβγέν Χατσερίντι. Απλώς, άπαντες ήθελαν οι παίκτες να δώσουν το κάτι περισσότερο σε ένα ματς-διαφήμιση και κόντρα σε μία ομάδα από τις πιο λαμπερές στην Ευρώπη.

Όπως σας γράφαμε και χθες, η κόκκινη που δέχθηκε ο ομογενής στόπερ, μάλλον τον θέτει οριστικά εκτός ομάδας και πολύ δύσκολα ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα του δώσει άλλη ευκαιρία μέχρι τον Γενάρη, όταν κι αναμένεται να αναζητηθεί φόρμουλα αποχώρησής του.

Από εκεί και πέρα, υπήρχε χθες μια μικρή «μουρμούρα» για την αντίδραση του Ρουμάνου προπονητή μετά την αποβολή, επειδή δεν έβαλε στόπερ, αλλά άφησε στην άμυνα τον Πόντους Βέρνμλπουμ, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να πιέσει αφόρητα σε όλο το πρώτο μέρος, ωστόσο όλα αυτά είναι… λεπτομέρειες όταν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες. Άλλωστε, ακόμα και ο Φερνάντο Βαρέλα να είχε περάσει στο παιχνίδι, κανείς δεν μπορεί να πει ότι το σκορ θα είχε πάρει μικρότερες διαστάσεις, καθώς όλα εξαρτιόνταν από τις… ορέξεις των παικτών της Τσέλσι.  

Πάντως, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε μετά από τρεις σερί ήττες, χωρίς να έχει σκοράρει, να διεκδικεί την πρόκριση με… μισό μηδέν την τελευταία αγωνιστική μέσα στην Τούμπα, απέναντι στην ΜΠΑΤΕ, είναι μεγάλο ευτύχημα. Μάλιστα, πολλοί χθες χαριτολογώντας έλεγαν ότι ο Δικέφαλος φέτος έχει… το κοκαλάκι της νυχτερίδας και πως γενικά η τύχη τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη, είναι με το μέρος του.

Εξάλλου, άπαντες χθες στην ομάδα θεωρούσαν πως αυτή η πρόκριση δεν μπορεί να χαθεί, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στον όμιλο. Τι κι αν ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτός που έπρεπε στα τελευταία ματς, στον «τελικό» απέναντι στους Λευκορώσους, που δεν είναι κανένα μεγαθήριο, μέσα σε μία έδρα που θα… βράζει, υπάρχει η πεποίθηση σε όλους εντός του συλλόγου πως ο Δικέφαλος θα περάσει στους «32» της επόμενης φάσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια τεσσάρα; Τεράστιο «κονέ» ΠΑΟΚ στην Αγγλία - Έτσι εκτοξεύεται - Ψήνεται το «μπαμ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags