Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα-φωτιά για Ολυμπιακό από Σιόβα: «Έχει πέσει το επίπεδο των παικτών από το 2015»!
| 2018-12-01 08:12:00

Ατάκα-φωτιά για Ολυμπιακό από Σιόβα: «Έχει πέσει το επίπεδο των παικτών από το 2015»!

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά για Ολυμπιακό από Σιόβα: «Έχει πέσει το επίπεδο των παικτών από το 2015»!

Δεν θα αρέσουν αυτές οι δηλώσεις στο Λιμάνι...

Διαβάστε αποσπάσματα των δηλώσεών του στο ΦΩΣ:  

Αν θεωρεί ότι θα έπαιρνε φέτος το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός με τον Μήτρογλου: Εύκολα! Ο άνθρωπος είναι γκολτζής από γεννησιμιού του. Από 15 χρονών, που τον ξέρω από τις μικρές Εθνικές, πάντα έτσι ήταν. Δεν θέλει δεύτερη επαφή με τη μπάλα. Με μία επαφή σου κάνει το γκολ. Αυτό έχει λείψει φέτος από την ομάδα. 

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μίλαν την τελευταία αγωνιστική: Δεν μου αρέσει η Μίλαν φέτος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα βοηθήσει πολύ και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει να νικήσει με δύο γκολ και να περάσει. Αρκεί να έχει υπομονή. 

Για το συμβόλαιό του με τη Λεγανές που λήγει σε 3 χρόνια: Έχω ρήτρα 10 εκατ. ευρώ! Ήρθαν ομάδες το καλοκαίρι να με πάρουν, από Ιταλία μου έδιναν και πολύ καλά λεφτά, αλλά η Λεγανές δεν συζήτησε να με δώσει με λιγότερα από τη ρήτρα. Την ήθελε ακατέβατη. 

Για τον λόγο που έφυγε από τον Ολυμπιακό κι αν ισχύει πως ήταν ένα ματς με την Αστάνα: Δεν ξέρουν τι έχει γίνει. Για την Αστάνα λένε ε; Έχουν γίνει άλλα πιο μπροστά. Ο τότε προπονητής μου έκανε κόλπα και δεν είχα τη στήριξη που περίμενα μέσα από την ομάδα Θα σου πω μόνο ένα περιστατικό που με μείωσε, με έκανε να νιώσω “λίγος”. Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ και μου λέει ο τότε προπονητής...

Σε εκείνο το σημείο διακόπτεται. “Γιατί δεν λες το όνομά του; Μην το γράψεις το όνομά του (σ.σ. προπονητής του Ολυμπιακού εκείνη την περίοδο ήταν ο Πάουλο Μπέντο). Γράψε τα όπως σου τα λέω σε παρακαλώ. Μυ λέει λοιπόν ο τότε προπονητής. “Ο Μποτία έχει πρόβλημα. Αν δεν μπορέσει να παίξει, θα ξεκινήσεις εσύ. Αν μπορέσει, θα είσαι στην εξέδρα”! Εκεί με μείωσε πολύ. Είχαν γίνει κι άλλα με τον συγκεκριμένο πριν φτάσουμε στην Αστάνα. Και εκεί ήθελε να πάω ταξίδι χωρίς λόγο, έτσι απλά για να πάω, μου έκανε κόλπα. Ενώ είχα καλές επαφές με τον πρόεδρο, δεν είχα στήριξη από άλλους. Ήθελα να φύγω λοιπόν με καλό τρόπο, να αποδείξω τι μπορώ να κάνω. Όταν τα έμαθε ο πρόεδρος, ξαφνιάστηκε, δεν τα ήξερε και δεν ήθελε να φύγω. Αλλά τον παρακάλεσα να δείξω ότι μπορώ να παίξω στην Ισπανία. Όπως και το έδειξα. Δεν με έδιωξαν λοιπόν από τον Ολυμπιακό. 

Για το γεγονός ότι η φυγή του ήταν απώλεια για τον Ολυμπιακό: Φάνηκε ότι κάποιοι έκαναν λάθος που εμπιστεύτηκαν λάθος άνθρωπο και όχι εμένα που τους ήξερα και με ήξεραν τόσα χρόνια, που είχα προσφέρει και ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα με εμένα. Τέλος πάντων, όλα καλά. Όταν γυρίσω στον Ολυμπιακό, διότι θα γυρίσω, θα είναι όλα καλά. 

Για την ενδεχόμενη επιστροφή του Μήτρογλου στον Ολυμπιακό: Υπάρχει μία άποψη που δεν θα πω αν είναι δική του ή δική μου, ότι δεν είναι το κατάλληλο timing ακόμα για να γίνει αυτό. Πάντα όμως έχει στην άκρη του μυαλού του να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό και το έχει αποδείξει. Και αυτός ονειρεύεται ό,τι εγώ, δηλαδή μία μέρα να παίζουμε μαζί πάλι στον Ολυμπιακό. Πρόσεξε όμως: Δεν του έχει πει τίποτα η Μαρσέιγ μέχρι στιγμής. Αντιθέτως, του έχουν πει ότι τον υπολογίζουν και να μην ακούει αυτά που λέγονται από media. 

Για το ποιος από τους στόπερ του Ολυμπιακού του αρέσει: Ειλικρινά θα σου πω την άποψή μου. Ξεχωρίζει λίγο ο Σισέ. Πιστεύω ότι μόνο αυτός μπορεί στο μέλλον να παίξει στο εξωτερικό. Γενικώς πάντως το επίπεδο των παικτών στον Ολυμπιακό έχει πέσει από το 2015 και μετά. Δεν πιστεύω ότι κανείς από αυτούς τους στόπερ θα έπαιζε βασικός στις ομάδες του Ολυμπιακού πριν το 2015. Σταθερά το επίπεδο των ελληνικών ομάδων πέφτει τα τελευταία χρόνια και το βλέπουμε αυτό με τα αποτελέσματα που φέρνουν στην Ευρώπη. Θυμήσου στον Ολυμπιακό τι δίδυμα υπήρχαν. Μέλμπεργκ-Αβραάμ. Μανωλάς-Σιόβας. Και να σε πληροφορήσω ότι μετά το εξαιρετικό δίδυμο Μέλμπεργκ-Αβραάμ, αν δεις τα στατιστικά μας, εγώ με τον Μανωλά τα πήγαμε το ίδιο καλά, μη σου πω και καλύτερα. 

Ενώ για το ποιον θεωρεί τον κορυφαίο Έλληνα στόπερ: Δεν χωράει συζήτηση ότι είναι ο Μανωλάς. Και μάλιστα είναι μέσα στους τρεις καλύτερους στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags