Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκανε «όργια» και τα πάντα είναι ανοιχτά - Φέρνει χρήμα, τρελό «αγκάθι» στο Λιμάνι
| 2018-12-01 14:34:00

Έκανε «όργια» και τα πάντα είναι ανοιχτά - Φέρνει χρήμα, τρελό «αγκάθι» στο Λιμάνι

του Παναγιώτη Νικολάου
Έκανε «όργια» και τα πάντα είναι ανοιχτά - Φέρνει χρήμα, τρελό «αγκάθι» στο Λιμάνι

Ζόρικη περίπτωση στον Πειραιά. Εξελίξεις με βασικό εργαλείο.

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία σχετικά με το μέλλον του Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό, μετά τη φοβερή εμφάνιση του 25χρονου γκολκίπερ στην Ισπανία απέναντι στην Μπέτις.

Υπάρχουν ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν κίνηση απόκτησής του από την Πόρτο, χρησιμοποιώντας τη ρήτρα που φέρεται να υπάρχει στη συμφωνία των δύο ομάδων, ωστόσο κάτι τέτοιο μόνο σίγουρο δεν είναι. Κι αυτό γιατί δεν είναι ξεκάθαρο αν υφίσταται ρήτρα και πόσο είναι το ύψος της, ενώ δεν αποκλείεται οι Πορτογάλοι να θέλουν να κρατήσουν τον νεαρό πορτιέρε βλέποντας τον μεγάλο Ίκερ Κασίγιας να οδεύει προς τα 38 του χρόνια.

Όπως γίνεται επομένως αντιληπτό, είναι μια περίπλοκη υπόθεση για τον Ολυμπιακό, η οποία δυσκολεύει ακόμα περισσότερο όσο ο Ζοσέ Ζα κάνει σπουδαίες εμφανίσεις, όπως αυτή τελευταία στο Europa League.

Η πώληση του Κούτρη

Σε ό,τι αφορά τις πιθανές αποχωρήσεις, ο Λεονάρντο Κούτρης είναι σίγουρα μέσα στους παίκτες που θα μπορούσαν να φέρουν μια καλή πρόταση από το εξωτερικό στο τέλος της σεζόν, αν και προς το παρόν δεν υπάρχει σοβαρό επίσημο ενδιαφέρον.

Στο λιμάνι θέλουν να προχωρήσουν σε ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Τσιμίκα (λήγει το 2020), επομένως είναι πιο εύκολο να αποφασίσουν την πώληση του Λεονάρντο Κούτρη, μιας και αν μείνουν και οι δύο στο ρόστερ, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος o ένας να «καεί».

Νικολάου και Ανδρούτσος

Στο μεταξύ, όλα δείχνουν ότι τα ανταλλάγματα στον Πανιώνιο για τη μεταγραφή του Γιώργου Μασούρα, θα είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Μάριος Βρουσάι, μιας και ο Δημήτρης Νικολάου ήταν αρνητικός στο να μετακομίσει στην Πλατεία. Μάλιστα, παραμένει ερωτηματικό ποιο θα είναι το μέλλον του Έλληνα στόπερ, ο οποίος άλλαξε μάνατζερ (Πιερ Ισά) και δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, όπως, φυσικά, και ο Θανάσης Ανδρούτσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτες μεταγραφάρες Μαρινάκη - Έτσι απογειώνει τον Ολυμπιακό - Φέρνει και... Μιραλάς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags