Facebook Pixel Έξι επιθετικοί στα υπ΄ όψιν του Ολυμπιακού για Γενάρη
| 2018-12-02 17:55:00

Τυφώνας Μαρινάκης – Ονόματα-φωτιά για τον Ολυμπιακό – Οι έξι «killer» που βλέπει!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τυφώνας Μαρινάκης – Ονόματα-φωτιά για τον Ολυμπιακό – Οι έξι «killer» που βλέπει!

Ένας προς ένας, τι παίζει, ποιους χτυπάει. Όλα μόνο εδώ.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει, με τον Ολυμπιακό να αναζητά σέντερ φορ και τα σενάρια για τους Πειραιώτες να έχουν πάρει… φωτιά. Το ζητούμενο για τους Ερυθρόλευκους είναι να βρουν τον παίκτη που θα λύσει το πρόβλημα των πολλών χαμένων ευκαιριών και παράλληλα θα τους δίνει τη δυνατότητα να επενδύσουν πάνω του για το μέλλον.

Στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού γίνεται… παρέλαση δυνατών ονομάτων, με κορυφαίο από πλευράς βιογραφικού αυτό του Ρομπέρτο Σολδάδο της Φενέρμπαχτσε. Ακόμα κι αν οι Τούρκοι ψάχνουν να τον παραχωρήσουν, ο Ισπανός φορ είναι πανάκριβος με ετήσιο συμβόλαιο 3.5 εκατ ευρώ, ενώ έχει πατήσει τα 33, γεγονός που αποτελεί μειονέκτημα στην περίπτωσή του.

Δυνατό όνομα είναι αυτό του Άνταμ Σάλαϊ της Χόφενχαϊμ. Το συμβόλαιο του Ούγγρου διεθνή τελειώνει το καλοκαίρι, είναι όμως δύσκολη περίπτωση γιατί έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα του και δεν αποκλείεται να ανανεώσει. Πάντως, δεν είναι ο σκόρερ που ψάχνει ο Ολυμπιακός, καθώς έχει σκοράρει μόνο μια φορά στην καριέρα του διψήφιο αριθμό γκολ σε μια σεζόν.

Για τον Ολυμπιακό γράφτηκε επίσης πως είναι «κλεισμένος» ο Φιορίν Ντουρμισάι του Πανιωνίου, κάτι που όμως προς το παρόν δεν προκύπτει από τις πληροφορίες του Sportdog.gr.

Από εκεί και πέρα, στην επικαιρότητα των Πειραιωτών «παίζουν» τα ονόματα των Νέλσον Ολιβέιρα της Νόριτς και Φρανκ Μπολί της νορβηγικής Στάμπαεκ. Ο πρώτος δεν είναι «φονιάς» (όπως και ο Σάλαϊ έχει μόλις μια σεζόν με πάνω από 10 γκολ) και παράλληλα προέρχεται από απουσία οκτώ μηνών. Όσο για τον δεύτερο, είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Νορβηγίας και έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, όμως αγωνίζεται ως εξτρέμ και όχι ως φορ. Δεν αποκλείεται, πάντως, να γίνει κίνηση για αυτόν, από τη στιγμή που γράφεται πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και για εξτρέμ.

Κατά τα άλλα, γράφεται ότι ο Φρανσουά Μοντεστό κοιτάζει «λαβράκι» από τη Β’ Γαλλίας, με ορισμένες πηγές να συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον Χαμπίμπ Ντιαλό. Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν έτοιμο παίκτη τη δεδομένη χρονική στιγμή και δύσκολα θα επενδύσουν σε έναν ποδοσφαιριστή «λαχείο» όπως ο 23χρονος.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο επιθετικός που φέρεται να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να φορέσει τα ερυθρόλευκα είναι ο Φράνκο Σολδάνο της Ουνιόν Σάντα Φε, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από το καλοκαίρι, ενώ ο ίδιος ο Αργεντινός έχει εκφράσει την επιθυμία του να έρθει στο Λιμάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έχουν... τρελαθεί στον Ολυμπιακό με τον παικταρά - Πιάνει Λιμάνι και δεν θα βγαίνει από την 11αδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags