Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβες για τη διαιτησία στο Άρης-ΠΑΟ: «Μόνο ένα πέναλτι σωστό - Κόκκινη στον... - Ντροπή και αίσχος»
| 2018-12-02 22:09:00

Βόμβες για τη διαιτησία στο Άρης-ΠΑΟ: «Μόνο ένα πέναλτι σωστό - Κόκκινη στον... - Ντροπή και αίσχος»

του Βαγγέλη Καράμαλη
Βόμβες για τη διαιτησία στο Άρης-ΠΑΟ: «Μόνο ένα πέναλτι σωστό - Κόκκινη στον... - Ντροπή και αίσχος»

Άστραψε και βρόντηξε ο Βοργιάς στο Sportdog. «300 χρόνια πίσω...»!

Τεράστια συζήτηση έχει ανοίξει μετά την διαιτησία του Τζοβάρα στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου Άρης και Παναθηναϊκός έμειναν στο 1-1, με τους Πράσινους όμως να έχουν τρομερά παράπονα για τις αποφάσεις του ρέφερι, ο οποίος υπέδειξε συνολικά τρία πέναλτι στο ματς, δύο υπέρ του Άρη και το ένα… ανύπαρκτο.

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον παλαίμαχο διαιτητή, Σωτήρη Βοργιά, ο οποίος ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι και σχολίασε την διαιτησία του Τζοβάρα, αλλά και το μεγάλο… έγκλημα που έγινε πριν την σέντρα!

«Για μένα και τα δύο πέναλτι που έχει δώσει είναι λανθασμένα. Δεν υπάρχει κάποια παράβαση στο κόψιμο του Γιόχανσον. Αλλά ούτε το πέναλτι του Παναθηναϊκού είναι κανονικό. Τσιμπάει την μπάλα ο παίκτης του Παναθηναϊκού και βουτάει. Μόνο το πρώτο πέναλτι, αυτό που έπιασε ο Διούδης, είναι σωστό», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος διαιτητής.

Ερωτηθείς για την κόκκινη του Μακέντα σχολίασε: «Είναι σωστή η απόφαση. Καθαρή η δεύτερη κίτρινη για το σκληρό μαρκάρισμα στον Σιώπη. Γιατί διαμαρτυρήθηκε; Σε άλλες χώρες μπορεί να έπαιρνε ακόμα και απευθείας κόκκινη. Έπρεπε να αποβληθεί και ο Ινσούα. Διαμαρτυρόταν σε όλο το παιχνίδι ενώ είχε κίτρινη κάρτα».

Σχετικά με τη συνολική διαιτησία του ντέρμπι, σημείωσε: «Ο Τζοβάρας είναι ένας νέος διαιτητής, έκανε μία μέτρια διαιτησία, αλλά δεν επηρέασε τελικά το αποτέλεσμα. Είτε 1-1 είτε 0-0 το ίδιο θα ήταν. Μία μέτρια διαιτησία από έναν νεαρό διαιτητή. Η ευθύνη ανλήκει σε αυτούς που τον έβαλαν να παίξει ένα μεγάλο ντέρμπι».

Σε ερώτηση για το εάν πρέπει να έχουμε ξένους διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι, ο Σωτήρης Βοργιάς… άστραψε και βρόντηξε: «Είναι ντροπή και αίσχος να φέρνουν ξένους διαιτητής. Δεν θα έπρεπε να το ανεχόταν η ΕΠΟ. Είναι δυνατόν ο Σιδηρόπουλος να σφυρίζει την Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ και όχι ματς Σούπερ Λιγκ; Πού ήταν σήμερα ο Σιδηρόπουλος; Βάλανε ένα νέο παιδί εξελίξιμο, αλλά δεν έχει παραστάσεις. Με έναν χρόνο στην Σούπερ Λιγκ, γιατί τον βάλανε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Είναι ντροπή να γυρίσουμε 300 χρόνια πίσω με τους ξένους διαιτητές. Πρέπει να τελειώσει αυτό το παραμύθι»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιο πέναλτι; Αυτό εξόργισε τον ΠΑΟ - Έσπασαν τον πράσινο πάγκο - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Μπαλωθιές Καπετάνιου για το πέτσινο - Αστείος διαιτητής - Κίτρινοι σπίκερ - Βραβείο θεάτρου ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags