Facebook Pixel Sportdog.gr | Διαφώνησαν Βαρούχας-Κάκος για τα πέναλτι στο Άρης-Παναθηναϊκός – Ποιον… εξέθεσε ο Σιώπης; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-12-02 23:32:00

Διαφώνησαν Βαρούχας-Κάκος για τα πέναλτι στο Άρης-Παναθηναϊκός – Ποιον… εξέθεσε ο Σιώπης; (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Διαφώνησαν Βαρούχας-Κάκος για τα πέναλτι στο Άρης-Παναθηναϊκός – Ποιον… εξέθεσε ο Σιώπης; (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι επίμαχες φάσεις και η ατάκα του Έλληνα άσου.

Τρομερός ντόρος έχει δημιουργηθεί με την διαιτησία του Τζοβάρα και τα τρία πέναλτι που έδωσε στο Άρης – Παναθηναϊκός, το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων, ο Παναγιώτης Βαρούχας στην ΕΡΤ σχολίασε πως είναι σωστό το πρώτο πέναλτι του Ινσούα και λάθος το δεύτερο πέναλτι για χέρι στον Γιόχανσον, κάτι στο οποίο συμφώνησε λίγο αργότερα και ο Τάσος Κάκος στο OPEN.

«Είναι παράβαση, σωστή απόφαση. Βρήκε το πόδι του παίκτη του Άρη ο Ινσούα, που πήγε λανθασμένα στην φάση», ανέφερε ο Βαρούχας για το πρώτο πέναλτι που έπιασε ο Διούδης, ενώ για το δεύτερο πέναλτι με το οποίο ο Γιουνές έκανε το 1-0, ο παλαίμαχος ρέφερι σχολίασε: «Έχει κακή θέση ο διαιτητής και έτσι δεν μπορεί να δει ότι η μπάλα χτυπάει στο σώμα και στη συνέχεια στο σώμα του Γιόχανσον. Λάθος απόφαση για πέναλτι, δεν υπήρχε παράβαση. Αν το έδωσε ο βοηθός από απόσταση 50 μέτρων, τι να πω».

Από την πλευρά ο Κάκος σχολίασε στο OPEN: «Ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι το πρώτο. Δυστυχώς για τον διαιτητή στο δεύτερο πέναλτι, δεν είναι σωστή απόφαση»!

Από εκεί και πέρα όμως, υπήρξε διαφωνία για το πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στις καθυστερήσεις, από το οποίο και έγινε το τελικό 1-1.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέφερε: «Είναι μία φάση που μπορεί να παρασυρθεί ο διαιτητής, αλλά πέναλτι δεν υπάρχει. Ο Μπουζούκης πάτησε το πόδι κάτω και μετά προσπέρασε τον Σιώπη. Λάθος υπόδειξη, δεν υπάρχει πέναλτι».

Από την πλευρά του ο Κάκος σχολίασε: «Νομίζω το είπε και ο Σιώπης. Είναι πέναλτι. Ο Μπουζούκης τσιμπάει την μπάλα, προλαβαίνει και ο παίκτης του Άρη πέφτει καθυστερημένα και τον βρίσκει»!

Πάντως, ο Μανώλης Σιώπης, με δηλώσεις του αμέσως μετά στο OPEN παραδέχτηκε ότι έκανε πέναλτι και ζήτησε επανειλημμένως συγνώμη από τους συμπαίκτες του στον Άρη.

Δείτε τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags