Facebook Pixel Sportdog.gr | Προτάθηκαν τρεις «μπόμπερ» στον Ολυμπιακό - Ονόματα που προκαλούν... πάταγο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-12-03 08:55:00

Προτάθηκαν τρεις «μπόμπερ» στον Ολυμπιακό - Ονόματα που προκαλούν... πάταγο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Προτάθηκαν τρεις «μπόμπερ» στον Ολυμπιακό - Ονόματα που προκαλούν... πάταγο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξαιρετικές περιπτώσεις.

Ο Ολυμπιακός αναζητά επιθετική ενίσχυση εν όψει Ιανουαρίου και ήδη έχουν έρθει στο προσκήνιο αρκετά ονόματα, που αποτελούν τρομερές περιπτώσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την "Live Sport", στους Πειραιώτες έχουν προταθεί οι Ισπανοί Ζονατάν Σοριάνο, Φρανθίσκο Σολ και ο Πορτογάλος Ούγκο Βιέιρα, με την κάθε περίπτωση να είναι ξεχωριστή και πολύ ενδιαφέρουσα.

Για τον Σοριάνο (33 χρόνων) ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί και στο παρελθόν και πρόκειται για πολύ αξιόλογο επιθετικό, που τον Φλεβάρη του '17  άφησε τη Σάλτσμπουργκ για τη Beijing Guoan αντί 15 εκατ. ευρώ. Φέτος μετρούσε 12 γκολ και 3 ασίστ σε 16 αγώνες σε πρωτάθλημα-Κύπελλο στην Κίνα, αλλά έμεινε ελεύθερος, ενώ ενδιαφερον φέρεται να υπάρχει κι από τη Μπέτις. 

Ο Σολ (26 χρ.) από την άλλη κάνει πολύ καλή σεζόν στην Ολλανδία με τη Βίλεμ (15 γκολ σε 16 αγώνες για όλες τις διοργανώσεις) και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Ντιναμό Κιέβου. 

Σχετικά με τον Βιεϊρά (30 χρ.), τον γνωρίζει καλά ο Μαρτίνς από την θητεία του παίκτη σε Μπενφίκα, Μπράγκα, Εστορίλ και Ζιλ Βιθέντε. Ο Πορτογάλος φορ μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες από τη Yokohama Marinos όπου βρίσκεται την τελευταία διετία. Την τελευταία σεζόν πέτυχε 21 γκολ (5 ασίστ) σε 44 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags