Ο Γιώργος Οκκάς ζει το όνειρό του και είναι αποφασισμένος...
Το καλοκαίρι του 2020 ο 17χρονος πλέον Γιώργος Οκκάς, έκανε πραγματικότητα το...
"Ντροπιαστικό γεγονός" χαρακτήρισε την απόφαση να γίνει ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς, στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ο τεχνικός της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο.
«Πήραν μία απόφαση, όσο παράλογη και αν είναι, έκαναν μια επιλογή. Τι περιμένετε από μένα; Δεν μπορώ να απαντήσω και να πω όσα νιώθω και σκέφτομαι τώρα», είπε ο τεχνικός της Ρίβερ.
«Δεν θα το κάνω γιατί πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που έρχεται τώρα και αυτό είναι να ετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να υπερασπιστούμε τους οπαδούς μας με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να υπερασπιστούμε τους υποστηρικτές μας, μέσα στο γήπεδο την επόμενη Κυριακή. Κανείς άλλος δεν θα το κάνει», πρόσθεσε.
«Το Κόπα Λιμπερταδόρες της Αμερικής να παίζεται 10.000 χλμ. Μια μέρα θα ξανασκεφτούμε όσα γίνονται τώρα και ίσως να το θυμόμαστε ως ένα απόλυτα ντροπιαστικό γεγονός. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, πρέπει να παίξουμε, αλλά έκλεψαν τους οπαδούς μας», κατέληξε ο Γκαγιάρδο.
Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr
Το καλοκαίρι του 2020 ο 17χρονος πλέον Γιώργος Οκκάς, έκανε πραγματικότητα το...
Sportdog TeamH Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο...
Sportdog TeamΗ Άρσεναλ "συνέτριψε" με 4-0 τη Σλάβια Πράγας εκτός έδρας και η Γιουνάιτεντ...
του Δημήτρη ΔημητρόπουλουΟι Ολλανδοί είναι δεδομένο ότι βλέπουν τα πράγματα με έναν τελείως διαφορετικό...
Sportdog TeamΈμπλεξαν για τα καλά οι Πειραιώτες, καθώς νέες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν...
Sportdog TeamΣαρωτικοί οι Κανονιέρηδες, έχουν στήσει τρελό... πάρτι πρόκρισης μέσα στην...
Sportdog TeamΣοβαρό πρόβλημα για κορυφαίο ποδοσφαιριστή των ευρωπαϊκών γηπέδων. Πώς προέκυψε...
Sportdog Team