Facebook Pixel Νέα αποκάλυψη για τη «βόμβα» στον Παναθηναϊκό - Εκεί παίζει ο παικταράς του Νταμπίζα
| 2018-12-04 12:22:00

Νέα αποκάλυψη για τη «βόμβα» στον ΠΑΟ - Εκεί παίζει ο παικταράς - Ποιος έρχεται για να «δαγκώνει»;

του Νίκου Στεργίου
Νέα αποκάλυψη για τη «βόμβα» στον ΠΑΟ - Εκεί παίζει ο παικταράς - Ποιος έρχεται για να «δαγκώνει»;

Έλληνας του εξωτερικού η «καψούρα» του Νταμπίζα. Μόνο εδώ!

Από χθες το sportdog.gr σάς έχει αποκαλύψει ότι στον Παναθηναϊκό ο Νίκος Νταμπίζας έχει «σταμπάρει» μία μεταγραφή από το εξωτερικό και την παλεύει εδώ και καιρό ενόψει Γενάρη.

Όπως σας γράφαμε σχετικά, πρόκειται για Έλληνα άσο, που αγωνίζεται σε ξένο πρωτάθλημα, και ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού προσπαθεί να τον φέρει στην πατρίδα με τη μορφή του δανεισμού. Μάλιστα, παλεύει η συμφωνία με την ομάδα του να είναι για 1,5 χρόνο και όχι για έξι μήνες.

Σήμερα το sportdog.gr αποκαλύπτει ένα ακόμα στοιχείο για τον «εκλεκτό» του Νίκου Νταμπίζα. Πρόκειται, λοιπόν, για παίκτη που αγωνίζεται στην άμυνα. Είναι, δηλαδή, Έλληνας άσος, που παίζει στο εξωτερικό και καλύπτει μία από τις τέσσερις θέσεις της οπισθοφυλακής.

Εδώ να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Δώνης είναι θετικός στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού ενόψει Γενάρη, μιας και εκεί έχει εντοπίσει πως η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση, καθώς εξακολουθεί να προτιμάει διάταξη με τρεις στόπερ στην άμυνα.

Πάντως, όπως σας γράφαμε και χθες, ο παίκτης που έχει βάλει στο μάτι ο Νίκος Νταμπίζας δεν είναι ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος έχει ακουστεί πολλές φορές σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια για τον Παναθηναϊκό και φέρεται να παραχωρείται τον Γενάρη από την Άρσεναλ για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αφού έχει μείνει μεγάλο διάστημα εκτός δράσης λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. 

To sportdog.gr παρακολουθεί από κοντά τη συγκεκριμένη υπόθεση και για ό,τι νεότερο προκύψει θα επανέλθει με νέο, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Μείνετε συντονισμένοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Κουρμπέλης - «Την έπεσε» στον Χατζηγιοβάνη - «Χαμός» στον ΠΑΟ - Δε γράφτηκε πουθενά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags