Facebook Pixel "Ξύπνησαν" μνήμες απ' το χαμό του Ένκε!
| 2011-09-06 10:22:00

"Ξύπνησαν" μνήμες απ' το χαμό του Ένκε!

"Ξύπνησαν" μνήμες απ' το χαμό του Ένκε!

Πανικός προκλήθηκε στο Αννόβερο από την παραδοχή του τερματοφύλακα της ομάδας, Μάρκους Μίλερ ότι πάσχει από κατάθλιψη!

"Θεώρησα σωστό πως πρέπει να ενημερώσω τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς της ομάδας για την άσχημη ψυχική μου κατάσταση", τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Γερμανός γκολκίπερ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναταραχή.  Φυσικό, αφού όλων το μυαλό πήγε στον τραγικό χαμό του Ρόμπερτ Ένκε το Νοέμβριο του 2009.

Ο Ένκε έπασχε και εκείνος από κατάθλιψη, πρόβλημα που διαγνώστηκε μετά το χαμό της δίχρονης κόρης του, η οποία είχε γεννηθεί με πρόβλημα στην καρδιά! Το μυσικό γνώριζαν μόνο η γυναίκα του Τερέζα και γιατρός του Βάλεντιν Μάρκσερ που τον παρακολουθούσε.

Ύστερα, έχασε τη θέση του στην εθνική Γερμανίας, καθώς είχε προσβληθεί από μια περίεργη νόσο του πεπτικού συστήματος. Τελικά, δεν άντεξε όλα αυτά τα "χτυπήματα" της μοίρας και έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στις γραμμές του τρένου. 

Πάντως, η αντίδραση των ανθρώπων του Αννόβερου ήταν άμεση, με τους ψυχολόγους να αναλαμβάνουν δράση και όπως αποφασίστηκε ο Μίλερ πρόκειται να εισαχθεί σε κλινική για να βρίσκεται υπό στενή ιατρική επίβλεψη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags