Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερός Πελέ - Αποθέωσε τον Μαραντόνα και... έκραψε Μέσι-Νεϊμάρ
| 2018-12-05 21:35:00

Φοβερός Πελέ - Αποθέωσε τον Μαραντόνα και... έκραψε Μέσι-Νεϊμάρ

Sportdog Team
Φοβερός Πελέ - Αποθέωσε τον Μαραντόνα και... έκραψε Μέσι-Νεϊμάρ

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον θρυλικό Βραζιλιάνο.

Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του ο Πελέ, οι δηλώσεις του γίνονται θέμα.

Αυτή τη φορά ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου προέβη για τους σε συγκρίσεις και πήρε θέση υπέρ του... άσπονδου εχθρού του, Ντιέγκο Μαραντόνα, τονίζοντας ότι είναι σίγουρα καλύτερος του Λιονέλ Μέσι.

Παράλληλα, είπε πως η σύγκριση του Μέσι με τον ίδιο ούτε καν στέκει, αφού ήταν πιο πλήρης παίκτης από τον Αργεντινό, ενώ υποστήριξε ότι ο Νεϊμάρ αδικεί τον εαυτό του!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Πελέ:

«Ο Νεϊμάρ ήταν άτυχος γιατί η Βραζιλία δεν κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τον συνάντησα δυο φορές στην Ευρώπη, μιλήσαμε και του εξήγησα ότι έχει μεγάλο ταλέντο, αλλά μερικές φορές ο ίδιος τα κάνει δύσκολα κι αδικεί τον εαυτό του.

Ο Νεϊμάρ είναι πιο πλήρης ποδοσφαιριστής από τον Εμπαπέ, αλλά στην Ευρώπη ο κόσμος περισσότερο μιλά για τον Γάλλο παρά για τον "Νέι" μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την εθνική Γαλλίας. Είναι δύσκολο να τον υπερασπιστείς μετά από αυτά που κάνει».

Για τη σύγκριση Μέσι-Μαραντόνα: «Για εμένα ο Μαραντόνα είναι από τους καλύτερους που είδα ποτέ. Και είναι σίγουρα καλύτερος του Μέσι. Στους καλύτερους επίσης θα έβαζα τους Μπεκενμπάουερ και Κρόιφ».

Για τη σύγκριση του Μέσι με τον ίδιον: «Είναι θέμα γούστου. Πώς μπορείς να συγκρίνεις κάποιον που σουτάρει με το δεξί, με το αριστερό, σκοράρει με το κεφάλι με έναν που σουτάρει με το ένα μόνο πόδι και δεν σκοράρει εύκολα με το κεφάλι; Για να συγκριθεί κάποιος με τον Πελέ, πρέπει να σουτάρει καλά με το δεξί, να σουτάρει καλά με το αριστερό, να σκοράρει με το κεφάλι».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags