Facebook Pixel «Έτσι... ψαρώσαμε τον Παναθηναϊκό - Ο Δώνης είναι... - Ούτε ομάδες Superleague - Θα αφήσει εποχή ο...»
| 2018-12-06 14:50:00

«Έτσι τους... ψαρώσαμε - Ο Δώνης είναι... - Ούτε ομάδες Superleague - Θα αφήσει εποχή ο...»

του Γιώργου Κτενά
«Έτσι τους...  ψαρώσαμε - Ο Δώνης είναι... - Ούτε ομάδες Superleague - Θα αφήσει εποχή ο...»

O προπονητής που... φρέναρε τον ΠΑΟ αποκλειστικά στο Sportdog.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στο sportdog.gr για τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Μάγγος, προπονητής του ΟΦ Ιεράπετρας που έβαλε δύσκολα στους Πράσινους στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός του κρητικού συλλόγου αναφέρθηκε στον τρόπο που έκανε ματς στον Γιώργο Δώνη, τον προπονητή του θαυμάζει και θεωρεί πρότυπό του. Ακόμα, αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και στους στόχους της ομάδας του. 

«Ξέραμε πώς θα παίξει ο Παναθηναϊκός από το σκάουτινγκ που είχαμε κάνει και προσαρμόσαμε λίγο τον προσανατολισμό μας σε αυτό. Ήμασταν προετοιμασμένοι και έτοιμοι για το πώς θα αντιδρούσαμε. Ο Παναθηναϊκός είχε στην 11άδα του νεαρά παιδιά που λόγω της απειρίας τους δεν θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στην πίεση», σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog.gr ο 36χρονος τεχνικός του ΟΦΙ και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την παρουσία του κόσμου αλλά και για το πλάνο της ομάδας του:

«Περίμενα περισσότερους οπαδούς στο γήπεδο, γιατί φέτος ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει ότι στηρίζει την ομάδα και καλά κάνει. Αλλά το ματς, κακά τα ψέματα, δεν ήταν εμπορικό, ενώ δεν ήταν καλή ούτε η μέρα αλλά ούτε και η ώρα διεξαγωγής του. Όσον αφορά το πλάνο μας, αυτό δεν αλλάζει καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς είτε παίζουμε εναντίον του Παναθηναϊκού είτε ομάδας της Γ΄  Εθνικής. Σκοπός μας είναι να πιέζουμε ψηλά και να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Έτσι όπως παίζει και ο Παναθηναϊκός, δηλαδή, Άλλωστε είναι πρότυπό μου ο Γιώργος Δώνης και αυτό δεν είναι τυχαίο. Πιέσαμε ψηλά τον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν έχουν κάνει ομάδες Α΄ Εθνικής».

Υπάρχει κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού που ξεχωρίσατε για την απόδοσή του;

«Γνωρίζω όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Πολύ καλός ήταν ο Καμπετσής, ο Χατζηθεοδωρίδης και, σίγουρα, τη διαφορά κάνει ο Μπουζούκης. Αυτός ο παίκτης θα αφήσει εποχή. Ο Αποστολάκης είναι πρότυπο του πατέρα του και σε καλύτερη έκδοση, πιο ταχυδυναμική. Πολύ καλός ήταν και ο Στάικος».

Πώς αισθανθήκατε με τις δηλώσεις του Δώνη; Υπάρχει κάτι που είπατε μεταξύ σας;

«Και μόνο που λέει ένας προπονητής όπως ο Δώνης όσα είπε, είναι τιμή για εμένα. Είναι καταξιωμένος σε Ελλάδα και εξωτερικό και όταν τα ακούς αυτά αισθάνεσαι τιμή και υπερηφάνεια. Έχουμε και ένα κοινό στοιχείο του που μας συνδέει: Η νυν γυναίκα του όπως και η δική μου, είναι από τη Λάρισα. Κάτι σχολιάσαμε και γελάσαμε και συμφωνήσαμε να τα πούμε ξανά από κοντά στην Αθήνα τα Χριστούγεννα».

Ποια είναι η άποψή σας για την παρουσία του Παναθηναϊκού αλλά και ευρύτερα για το φετινό πρωτάθλημα;

«Ο Παναθηναϊκός κάνει αξιοθαύμαστη πορεία στο πρωτάθλημα και έχει από τις καλύτερες παρουσίες φέτος. Το πρωτάθλημα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Όλες οι ομάδες έχουν ανέβει και παλεύουν και υπάρχει ανταγωνισμός. Για την ώρα δεν υπάρχει φαβορί αλλά ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους».

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τον ΟΦΙ και τους στόχους του.

«Στόχος μας είναι η άνοδος και στα επόμενα χρόνια να παραμείνουμε στις ψηλότερες κατηγορίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στα... κάγκελα ο Δώνης - Τι έγινε και τραβάει τα μαλλιά του - Ξαφνικό «πρόβλημα» στον ΠΑΟ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags