Facebook Pixel Sportdog.gr | Δημοσίευμα-φωτιά για πρώην του ΠΑΟΚ: Ο Μόντσι πάει στο Βέλγιο για να τον κλείσει στη Ρόμα!
| 2018-12-06 15:25:00

Δημοσίευμα-φωτιά για πρώην του ΠΑΟΚ: Ο Μόντσι πάει στο Βέλγιο για να τον κλείσει στη Ρόμα!

Sportdog Team
Δημοσίευμα-φωτιά για πρώην του ΠΑΟΚ: Ο Μόντσι πάει στο Βέλγιο για να τον κλείσει στη Ρόμα!

Το ενδιαφέρον είναι έντονο και αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή.

Μόλις χθες ήρθε στο φως το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ και σήμερα η "Sportmediaset" το πήγε ένα βήμα παρακάτω, λέγοντας ότι ο Μόντσι προγραμματίζει ταξίδι στο Βέλγιο για να υπογράψει τον Βόσνιο άσο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Σταντάρ Λιέγης κοστολογεί τον Τσίμιροτ περίπου στα 8 εκατ. ευρώ, ποσό διόλου απαγορευτικό για την Ρόμα.

"Δεν χρειάζεται να σκεφτεί κανείς τρελά χτυπήματα από άποψη επενδύσεων, για προφανείς λόγους. Πιο εύκολο να περιμένει κανείς χτυπήματα "αλά Μόντσι", παίκτες δηλαδή λιγότερο γνωστοί αλλά με ουσία στο παιχνίδι τους", αναφέρει σημερινό κείμενο της "Sportmediaset" και συνεχίζει:

"Για αυτό το λόγο το ταξίδι του Ισπανού αθλητικού διευθυντή στο Βέλγιο γίνεται για έναν συγκεκριμένο παίκτη: τον Γκόικο Τσίμιροτ, έναν παίκτη που συγκρίνεται με τον Ντε Ρόσι για χαρακτηριστικά που αφορούν θέματα τεχνικά και τακτικής.

Ο Τσίμιροτ δεν είναι πια νεαρός καθώς πλησιάζει να κλείσει τα 26 χρόνια αλλά στην εθνική Βοσνίας του Τζέκο (έχει μιλήσει θετικά για τον συμπατριώτη του και έχει βάλει το χεράκι του για τις πρώτες επαφές ο φορ της Ρόμα) μετράει ήδη 15 συμμετοχές ενώ έχει εμπειρία από την παρουσία του στην Βοσνία και στην Ελλάδα.

Το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στην Σταντάρ Λιέγης για ένα ποσό της τάξης των 3.500.000 ευρώ, τώρα αξιολογείται 8.000.000 ευρώ και συνεχίζει να θεωρείται πιθανή μεταγραφή. Τον παρακολουθεί και η Λάτσιο και ίσως για αυτό το λόγο ο Μόντσι θέλει να επιταχύνει τις διαδικασίες απόκτησής του".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags