Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκανε κίνηση-φωτιά η ΑΕΚ - «Mπουρλότο» σε ομάδα της Superleague - Aρπαγή του παικταρά;
| 2018-12-07 09:35:00

Έκανε κίνηση-φωτιά η ΑΕΚ - «Mπουρλότο» σε ομάδα της Superleague - Aρπαγή του παικταρά;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έκανε κίνηση-φωτιά η ΑΕΚ - «Mπουρλότο» σε ομάδα της Superleague - Aρπαγή του παικταρά;

Το ρεπορτάζ που θα διαβάσεις μόνο στο sportdog!

Το όνομα του Σρνταν Σπιριντόνοβιτς έπαιξε πολύ στην επικαιρότητα της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, αφού ο Αυστριακός άσος φερόταν να βρίσκεται κοντά στην αποχώρησή του από τον Πανιώνιο, ενώ φερόταν να βρίσκεται στα «ραντάρ» της Ένωσης.

Οι σχέσεις του 25χρονου άσου με τους Νεοσμυρνιώτες είχαν φτάσει στα άκρα. Ο Σπιριντόνοβιτς εμφανιζόταν έτοιμος να καταθέσει προσφυγή εξαιτίας οφειλομένων προς την πλευρά του, ενώ άργησε χαρακτηριστικά να επιστρέψει στην Ελλάδα έπειτα από άδεια και κλήθηκε σε απολογία.

Πάντως, η νέα εξέλιξη που αφορά τον Σπιριντόνοβιτς είναι θετική για τον Πανιώνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες πλήρωσαν τον Αυστριακό παίκτη, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει πλέον δικαίωμα προσφυγής, τουλάχιστον μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, άρα μπορεί να αποχωρήσει μόνο εάν φέρει πρόταση από άλλη ομάδα.

Όσο για την ΑΕΚ, όντως εξέτασε την περίπτωση του Αυστριακού, γνωρίζοντας την κατάσταση για τον παίκτη στο εσωτερικό του Πανιωνίου. Από τη στιγμή που ο Σπιριντόνοβιτς δεν μπορεί να καταθέσει προσφυγή, φαντάζει δύσκολο ο Πανιώνιος να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την ΑΕΚ για να διαπραγματευτούν μεταγραφή, καθώς οι σχέσεις των δύο συλλόγων δεν είναι καλές.

Με τα τωρινά δεδομένα, πάντως, ο Σπιριντόνοβιτς φαίνεται πως πάει… καρφί για μεταγραφή το καλοκαίρι, μιας και το συμβόλαιό του τελειώνει το 2020 και ο Πανιώνιος δεν θέλει να τον χάσει δίχως αντίτιμο.

Τι «παίζει» με αμυντικό χαφ

Κατά τα άλλα, στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αντριάν Αρέγκι, με την Ένωση να αναζητά δύο αμυντικά χαφ ενόψει του Ιανουαρίου.

Ωστόσο, όπως σας έχουμε επισημάνει και στο παλαιότερα, ο Αργεντινός δεν φαίνεται να είναι προτεραιότητα για την πρωταθλήτρια, η οποία εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις παικτών.

Αυτή τη στιγμή, στην ΑΕΚ έχουν δώσει το βάρος κυρίως στις δύο υποθέσεις που κυνηγούν, από Σουηδία και Γαλλία. Από εκεί και πέρα, στο «κάδρο» υπάρχουν επίσης ο Αλιού Ντενγκ και ο Αντριάν Αρέγκι, με αυτή τη σειρά προτεραιότητας.

Οι Κιτρινόμαυροι στοχεύουν στην απόκτηση δύο εκ των προαναφερθέντων στόχων, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοικτά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags