Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Κετσετζόγλου για ΑΕΚ: «Πιθανότατα άλλες δύο προσθήκες - Γίνονται παζάρια για τον...»
| 2018-12-07 11:48:00

Αποκάλυψη Κετσετζόγλου για ΑΕΚ: «Πιθανότατα άλλες δύο προσθήκες - Γίνονται παζάρια για τον...»

Sportdog Team
Αποκάλυψη Κετσετζόγλου για ΑΕΚ: «Πιθανότατα άλλες δύο προσθήκες - Γίνονται παζάρια για τον...»

Όλο το ρεπορτάζ.

Η ΑΕΚ φουλάρει για την ενίσχυσή της έχοντας δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση κεντρικού χαφ και ο Αλεξάντερ Φράνσον είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει.

«Ο Φράνσον είναι ο πρώτος στόχος. Έχει πιο δημιουργικά στοιχεία και δεν τρακάρει με τον Αρέγκι ή τον Ντιένγκ. Θυμίζει Γιόχανσον, είναι καλύτερος με την μπάλα στα πόδια αλλά όχι τόσο δυνατός. Υπάρχει ένα παζάρι με τη Νόρκεπινγκ, κοστολογείται γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ. Θα δούμε πού θα φτάσει η τιμή. Δεδομένα θα χρειαστεί τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ. Είναι παίκτης του Μάρτιν Νταλίν, που έχει και τον Χουλτ», ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Για τον Αρέγκι δεν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα, γιατί υπάρχουν και άλλοι συνυποψήφιοι. Ο παίκτης θέλει να έρθει πολύ στην ΑΕΚ, αλλά δεν έχει ληφθεί ακόμη οριστική απόφαση. Στην ομάδα ξέρουν τα δεδομένα και πιστεύουν πως αν το αποφασίσουν θα τον πάρουν», πρόσθεσε.

«Πιστεύω πως θα προκύψει κάποια στιγμή και θέμα εξτρέμ, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει η απόκτηση χαφ. Θέλουν να κλείσουν τον πρώτο μέχρι 15 Δεκεμβρίου. Πιστεύω πως θα γίνουν τρεις μεταγραφές στο τέλος», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για τις πιέσεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Γιώργο Γιακουμάκη, αλλά και για τα πλάνα Ουζουνίδη εν όψει Λαμίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags