Facebook Pixel «Εκλεκτός» της ΑΕΚ ο Φράνσον -Τι ισχύει για Τερν και Αρέγκι
| 2018-12-07 14:15:00

Έσκασε: Αυτός είναι ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ - Τεράστιο «αγκάθι» - Είναι... Γιόχανσον - Ποιος «έρχεται»

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έσκασε: Αυτός είναι ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ - Τεράστιο «αγκάθι» - Είναι... Γιόχανσον - Ποιος «έρχεται»

Τσίτα τα γκάζια στην Ένωση για τον «σκύλο». Νέες πληροφορίες.

Από εδώ το πήγανε, από εκεί το πήγανε, τελικά οι Σουηδοί βρήκαν τον «εκλεκτό» της ΑΕΚ για τη μεσαία της γραμμή.  Μια μέρα λοιπόν τη δημοσιοποίηση του ονόματος του Σίμον Τερν, χτεσινες αναφορές των media της σκανδιναβικής χώρας, έπιασαν κέντρο κάνοντας λόγο για πρόταση των πρωταθλητών στη Νόρκεπινγκ για τον Αλεξάντερ Φράνσον (φωτό).

Στα 24 του, κεντρικός μέσος (και) με δημιουργικές ικανότητες (όπως το θέλουν στην Ενωση), διεθνής ήδη και από τους καλύτερους της πρωταθληματικής φετινής πορείας της ομάδας του. Αυτό ακριβώς όμως φαίνεται πως είναι και το τεράστιο «αγκάθι» που σύμφωνα με τους Σουηδούς είναι και ανυπέρβλητο για την ΑΕΚ: ο Φράνσον δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Νόρκεπινγκ, η διοίκηση της οποίας, ορθά κοφτά και προς κάθε ενδιαφερόμενο (γιατί δεν είναι μόνο η ΑΕΚ) έχει ξεκαθαρίσει πως ο 24χρονος μέσος δεν παραχωρείται.

Όπως επισημάναμε και χτες, οι μόνοι που οι δευτεραθλητές Allsvenskan συζητάει τη δεδομένη στιγμή η Νόρκεπινγκ για την παραχώρηση τους – και σε καμία περίπτωση φτηνά – είναι ο Σίμον Τερν και ο Ντέιβιντ Κάρλσον. Κανείς άλλος.

Αυτό τώρα που φέρνει την ΑΕΚ, η οποία «ταυτοποίησε» τον Φράνσον ως μια εξελιγμένη (;) αγωνιστική κόπια του Γιάκομπ Γιόχανσον, έχοντας τον ξεκάθαρα πιο ψηλά από οποιονδήποτε άλλον εν όψει Ιανουαρίου; Στον… Αντριάν Αρέγκι, τον Αργεντινό «κόφτη», ο οποίος φαντάζει ως η πλέον εφικτή λύση (παρότι το ιδιοκτησιακό του καθεστώς είναι μπλεγμένο) μεταξύ των όσων εξετάζει η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα με το μέλλον του Μπακασέτα - Επαφή με τεράστια ελληνική ομάδα - Διαβάστε ποια είναι

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags