Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πόλεμος και προπαγάνδα κατά του ΠΑΟΚ - Όλοι θέλουν να βάλου τρικλοποδιά στον πρωτοπόρο»
| 2018-12-08 18:01:00

«Πόλεμος και προπαγάνδα κατά του ΠΑΟΚ - Όλοι θέλουν να βάλου τρικλοποδιά στον πρωτοπόρο»

Sportdog Team
«Πόλεμος και προπαγάνδα κατά του ΠΑΟΚ - Όλοι θέλουν να βάλου τρικλοποδιά στον πρωτοπόρο»

Ανακοίνωσε με τρομερές ατάκες από τον Ερασιτέχνη.

Θέση, για τον... ενορχηστρωμένο πόλεμο προπαγάνδας που θεωρούν ότι δέχεται ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, πήρε ο Α.Σ. του Δικεφάλου, μέσα από το καθιερωμένο κείμενο ενόψει του αγώνα με την Λάρισα.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει: 

«Eν μέσω καθοδηγούμενου και αναμενόμενου επικοινωνιακού πολέμου και προπαγάνδας που δέχεται ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ, η πρωτοπόρος της βαθμολογίας ομάδα του Δικεφάλου αντιμετωπίζει στο σπίτι της, το «Ναό της Τούμπας» το απόγευμα της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 την ΑΕΛ στην προσπάθειά της για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Γνωρίζοντας ότι από εδώ και πέρα κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος, αφού όλοι θέλουν να βάλουν τρικλοποδιά στον πρωτοπόρο, αλλά έχοντας σε έναν ακόμη αγώνα δίπλα του στις κερκίδες το μοναδικό του Λαό, ο ΠΑΟΚ θέλει να καταστήσει τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο και όχι μόνο, ως κοινωνούς της μυσταγωγίας που είναι κάθε αγώνας στο ηφαίστειο της Τούμπας.

Για όσους άτυχους δε θα μπορέσουν να δώσουν δυνατό «παρών» στην Τούμπα, ο αγώνας μεταδίδεται από τη συχνότητα της NOVA και, πιο συγκεκριμένα, από το κανάλι Novasports1HD.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018
13η αγωνιστική, Super League
Γήπεδο Τούμπας
19:30, ΠΑΟΚ – ΑΕΛ (Novasports1HD)»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags