Facebook Pixel Έκλεισε «μεταγραφή» απόψε η ΑΕΚ - Γυρίζει πίσω ο Βασιλαντωνόπουλος - «Τρώει» τον Γκάλο
| 2018-12-08 21:20:00

Έκλεισε «μεταγραφή» απόψε η ΑΕΚ - Γυρίζει πίσω η «σαΐτα» για τα δεξιά - Ποιον «τρώει»

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έκλεισε «μεταγραφή» απόψε η ΑΕΚ - Γυρίζει πίσω η «σαΐτα» για τα δεξιά - Ποιον «τρώει»

Σήμερα κλείδωσε η επιστροφή. Γουστάρει και ο κόσμος. 

Η ΑΕΚ έδωσε συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις στη Superleague, αφού πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Λαμίας με 2-0.

Στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, πάντως, ξεχώρισε και ένας παίκτης που ανήκει μεν στην ΑΕΚ, αλλά απόψε έπαιξε ως αντίπαλός της.

Ο λόγος για τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Ένωση στη Λαμία και το καλοκαίρι θα επιστρέψει στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Ο Έλληνας μπακ παρακολουθείται στενά από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αφού τις τελευταίες σεζόν παρουσιάζει διαρκή πρόοδο με τη φανέλα της Λαμίας και στην Ένωση τον πιστεύουν πολύ.

Ο Βασιλαντωνόπουλος έκανε εξαιρετική εμφάνιση στην αποψινή αναμέτρηση και κέρδισε ακόμα περισσότερους πόντους στο εσωτερικό της ομάδας, στην οποία ανήκει. Μάλιστα, σε κάποια φάση που τραμαυτίστηκε γνώρισε και την αποθέωση της κερκίδας.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Ροντρίγκο Γκάλο είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν, αφού λήγει το συμβόλαιό του, η προοπτική του να πάρει τη θέση του Βραζιλιάνου στο ρόστερ ο Έλληνας δεξιός μπακ ανεβαίνει συνεχώς στις σκέψεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σενάριο να πέσεις στα πατώματα - Έλληνας ο νέος Μόντρις για την Ίντερ - Θα πάθεις... ΣΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags