Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός με επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα - Εξελίξεις σε top ομάδα - Γυρίζει το αφεντικό;
| 2018-12-09 14:00:00

Χαμός με επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα - Εξελίξεις σε top ομάδα - Γυρίζει το αφεντικό;

Sportdog Team
Χαμός με επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα - Εξελίξεις σε top ομάδα - Γυρίζει το αφεντικό;

Διάβασε τι συμβαίνει και θα μείνεις άφωνος. Είναι δυνατόν;

Οι οικονομικές δυσκολίες συνεχίζονται για πολλές ελληνικές ομάδες, καθώς τα έσοδα παραμένουν χαμηλά και για πολλούς συλλόγους, ακόμα και της Σούπερ Λιγκ, τίθεται πλέον ακόμα και θέμα βιωσιμότητας!

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες και ο Πανιώνιος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Οι Κυανέρυθροι έχουν αρκετά χρέη και προσπαθούν με κάθε τρόπο να… μπαλώσουν τις τρύπες, όμως η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και ζόρικη!

Υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές, ενώ το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν στον Τύπο και κάποια ακραία σενάρια σχετικά με τη συνέχεια του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog.gr, η κατάσταση είναι όντως δύσκολη στην Πλατεία και για αυτό η νυν διοίκηση έχει κάνει προσπάθειες για να… επιστρέψει ο Κωνσταντίνος Τσακίρης!

Πρόκειται για έναν επιχειρηματία με «μεγάλο πορτοφόλι», που μπορεί να βοηθήσει με τα χρέη, ο οποίος έχει αποδείξει ότι γουστάρει τρελά τον Πανιώνιο, ενώ επί της παρουσίας του ο σύλλογος εκτοξεύτηκε. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν ανάλογα σενάρια για τον Τσακίρη, ενώ ο ίδιος στο παρελθόν έχει διαψεύσει ότι σκέφτεται την επιστροφή του και μάλιστα είχε δηλώσει και «μετανιωμένος» που ασχολήθηκε με την μπάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Διεθνής Έλληνας παιχταράς - Ποιος ΠΑΟΚ; Η ΑΕΚ!

Κάποιοι πάντως μέσα από τον Πανιώνιο, συνεχίζουν να ελπίζουν και για αυτό είναι πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα ώστε να τον πείσουν να επιστρέψει ή έστω να επαναδραστηριοποιηθεί ως έναν βαθμό. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στον Τύπο αλλά και όσα κυκλοφόρησαν στη Νέα Σμύρνη, η επιλογή του Μάντζιου για τον πάγκο της ομάδας ήταν ένα… άνοιγμα προς τον γνωστό επιχειρηματία. Μήπως ήταν όμως και μία «σφραγίδα» για την ενασχόλησή του ξανά με τον σύλλογο;

Ο Ζαμάνης το συγκεκριμένο σενάριο το διέψευσε ωστόσο κατηγορηματικά με την ανακοίνωσή του στην οποία όχι μόνο τόνισε πως ο Έλληνας κόουτς ήταν δική του επιλογή, αλλά τα… έχωσε άγρια και σε όσους «ασχολούνται» με την υπόθεση Τσακίρη, διαψεύδοντάς την για ακόμα μία φορά.

Βέβαια, δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη ανακοίνωση, να είναι ένα πολύ έξυπνο τρικ, ώστε ο Ζαμάνης να… θολώσει τα νερά και να ξεκαθαρίσει σε όποιον επιχειρηματία ενδιαφέρεται για τον Πανιώνιο, ότι δεν υπάρχει μόνο ο Τσακίρης και ότι είναι ανοιχτοί για όλα τα ενδεχόμενα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags