Facebook Pixel «Σεισμός» στη Superleague - Σκέψη-μπουρλότο από Ολυμπιακό μετά τη Λάρισα - Το τινάζουν στον αέρα;
| 2018-12-10 14:30:00

«Σεισμός» στη Superleague - Σκέψη-μπουρλότο από Ολυμπιακό μετά τη Λάρισα - Το τινάζουν στον αέρα;

του Παναγιώτη Νικολάου
«Σεισμός» στη Superleague - Σκέψη-μπουρλότο από Ολυμπιακό μετά τη Λάρισα - Το τινάζουν στον αέρα;

«Βράζουν» τα πάντα στο λιμάνι. Θα ρίξουν τέτοια «βόμβα»; 

Πυρ και μανία είναι όλοι στον Ολυμπιακό με όσα συνέβησαν στο παιχνίδι εναντίον της Ξάνθης, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Τζήλου. Και δεν είναι η πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο που συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Γι' αυτό και ετοιμάζονται να οξύνουν τις κινήσεις τους. Κάτι που φαίνεται και από την αντίδραση που υπάρχει σε πρωτοσέλιδα του ερυθρόλευκου Τύπου σήμερα (ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ).

Εννοείται ότι δεν πρόκειται να πάρουν κάποιο ρίσκο και να μην κατέβουν σε παιχνίδι. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να κατέβουν σε κάποια ματς με πολλά παιδιά από την ομάδα Νέων, ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Αυτή η σκέψη πρωταγωνιστεί τώρα στο Λιμάνι, αν και δεν υπάρχει καμία οριστική απόφαση προς το παρόν. 

Προφανώς υπάρχουν φωνές που θέλουν να μην εμφανιστεί καθόλου η ομάδα σε κάποια παιχνίδια, σκέψη που υπήρξε ήδη από το ματς εναντίον του Ατρόμητου, σύμφωνα με τις τότε φήμες, όταν καθυστέρησε η 11άδα του Ολυμπιακού να βρεθεί στο χορτάρι για το δεύτερο ημίχρονο. Και η δημοσιοποίησή τους σηματοδοτεί την κλιμάκωση που υπάρχει από την ομάδα. Επαναλαμβάνουμε, πάντως, πως πολύ δύσκολα αυτή η κλιμάκωση μπορεί να φτάσει μέχρι τη μη εμφάνιση σε κάποιον αγώνα.

Οι ποινές που προβλέπονται για μια τέτοια διαδικασία είναι εξοντωτικές, όπως σας ενημερώσαμε σε σχετικό θέμα για τη Λάρισα, γι' αυτό και φαίνεται ότι κυριαρχεί για την ώρα η σκέψη της παρουσίας της ομάδας Νέων σε κάποια παιχνίδια, αν και εφόσον συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, σύμφωνα σε όσα υποστηρίζουν στο λιμάνι. Γιατί σε αυτή την περίπτωση και το μήνυμα της έντονης δυσαρέσκειας θα σταλεί, αλλά και η ομάδα δε θα κινδυνέψει με τις ποινές που προβλέπονται...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στα κάγκελα ο Αλέφαντος, τρελό «πέσιμο» - «Ποιος είσαι εσύ ρε με ύψος 1.20 και κάνεις τσαμπουκάδες;»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags