Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Μπουζούκης στη λίστα της Ίντερ
| 2018-12-11 07:22:00

Επιβεβαίωση sportdog: Πιτσιρικά του ΠΑΟ θέλει η Ίντερ - Θεωρούν πως είναι ο νέος Μόντριτς!

Sportdog Team
Επιβεβαίωση sportdog: Πιτσιρικά του ΠΑΟ θέλει η Ίντερ - Θεωρούν πως είναι ο νέος Μόντριτς!

Δείτε για ποιον πρόκειται

Η ιταλική έκδοση του goal.com, επικαλούμενη την Corriere dello Sport, αναφέρει ότι η Ίντερ έχει στη λίστα της τον Μπουζούκη, καθώς θεωρείται ο νέος Μόντριτς!

Οι Νερατζούρι έστειλαν άνθρωπό τους στην Ελλάδα για να τον παρακολουθήσει, σημειώνοντας ότι στο Μιλάνο θεωρούν πως ο παίκτης μπορεί να μοιάσει στον Κροάτη σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Μόλις χθες το sportdog ανέφερε σε ρεπορτάζ ότι... όντως οι «νερατζούρι» παρακολουθούν τον Μπουζούκη. Αυτό βέβαια, από μόνο του, δεν λέει απολύτως τίποτα. Οποιαδήποτε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της, ειδικά του διαμετρήματος της Ιντερ, βλέπει πως ένας 20χρονος, οπουδήποτε στην Ευρώπη (σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα…),  αγωνίζεται συνεχώς, θα τον σκανάρει. Θα τον ελέγξει.

Και αυτό ακριβώς κάνουν και οι Μιλανέζοι με τον Μπουζούκη. Εννοείται πως δεν είναι ο μόνος (άλλωστε αναφέρεται στο δημοσίευμα πως είναι «αρκετοί» αυτοί που τσεκάρονται από την Ιντερ), εννοείται πως δεν είναι και οι μόνοι. Το όνομα του Μπουζούκη κυκλοφορεί σε πολλές λίστες scouts ανά την Ευρώπη, πάντα στο προαναφερθέν πλαίσιο: δεν γίνεται, ένας αριστεροποδάρος οργανωτικός μέσος, με εξαιρετική τεχνική και μεταβίβαση, τρεξίματα και συμμετοχή στο ανασταλτικό παιχνίδι, στην ηλικία του «Μπούζου» να περάσει απαρατήρητος από κανέναν.

ΔΕΙΤΕ όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags