Facebook Pixel Ποια Τούμπα; Εκεί πάει η Εθνική - Σκάνε και μεταγραφές - Αυτούς φέρνει ο Αναστασιάδης
| 2018-12-11 10:30:00

Ποια Τούμπα; Εκεί πάει η Εθνική - Σκάνε και μεταγραφές - Αυτούς φέρνει ο Άγγελος - Αλλάζουν όλα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποια Τούμπα; Εκεί πάει η Εθνική - Σκάνε και μεταγραφές - Αυτούς φέρνει ο Άγγελος - Αλλάζουν όλα

Κινήσεις-φωτιά στη γαλανόλευκη. Τρομερές εξελίξεις. 

Η επιθεώρηση του Παγκρητίου από κλιμάκια της ΟΥΕΦΑ ήταν το πρώτο βήμα για την επικείμενη αναζήτηση νέας έδρας για την Εθνική. Δεν είναι η μόνη έδρα που θα εξεταστεί, είναι όμως η επικρατέστερη για να φιλοξενήσει τη γαλανόλευκη στα επερχόμενα προκριματικά του Euro 2020.

Η εν λόγω πάντως ενέργεια ήταν η πρώτη από τη σειρά των δράσεων που σιγά σιγά λαμβάνονται και αφορούν ανοιχτά θέματα για την Εθνική ομάδα, με την νέα πλέον τεχνική της ηγεσία. Σε πρώτο πλάνο, η αναζήτηση ανθρώπων για να στελεχώσουν τόσο το προπονητικό επιτελείο του Αγγελου Αναστασιάδη όσο και το επιτελικό οργανόγραμμα σε καίριες θέσεις που έχει στο μυαλό του ο τεχνικός διευθυντής Αγγελος Μπασινάς.

Στην πρώτη γραμμή των υποψηφίων, συμπαίκτες του Μπασινά από τη «χρυσή» γενιά του 2004. Επαφές και βολιδοσκοπήσεις έχουν γίνει, υποψήφιοι έχουν ξεχωρίσει, οι αποφάσεις τοποθετούνται χρονικά με το νέο έτος και αφού υπάρχει η σύμφωνη γνώμη τόσο των υπευθύνων της ΕΠΟ όσο και του ίδιου του Αγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, έχει στο μυαλό του μερικές περιπτώσεις βοηθών του που δεν ανήκουν στο φάσμα των όσων προκρίνει ο Μπασινάς…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags