Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο! Η Μπενφίκα θέλει να νικήσει την ΑΕΚ για να πάρει... 3 εκατομμύρια ευρώ
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-11 17:42:00

Απίστευτο! Η Μπενφίκα θέλει να νικήσει την ΑΕΚ για να πάρει... 3 εκατομμύρια ευρώ

Sportdog Team
Απίστευτο! Η Μπενφίκα θέλει να νικήσει την ΑΕΚ για να πάρει... 3 εκατομμύρια ευρώ

Μόνο αδιάφοροι δεν θα είναι οι Πορτογάλοι!

Τη νίκη έθεσε ως ξεκάθαρο στόχο της Μπενφίκα στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Ρουί Βιτόρια, καθώς τόνισε πως θέλουν τους τρεις βαθμούς για να μπουν στα ταμεία του συλλόγου 3 εκατομμύρια ευρώ (2.7 εκατ. ευρώ είναι το μπόνους νίκης στο champions league).

Στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού ματς με την ΑΕΚ μίλησε για την επιθυμία του να κλείσουν νικηφόρα τον όμιλο, ενώ αναφέρθηκε και στα χρήματα της νίκης: «Είναι σημαντικό να τελειώσουμε την παρουσία μας στο Champions League με μια νίκη και άλλα 3 εκατ. ευρώ για το κλαμπ. Αυτό είναι κίνητρο για όλους μας, όπως φυσικά και το πρεστίζ. Θεωρώ πως η διαφορά όλη έγινε στους βαθμούς που χάσαμε με τον Άγιαξ. Σε αυτά τα 30 δευτερόλεπτα εκείνοι σκόραραν, ενώ εμείς όχι»

Αναφέρθηκε επίσης και στη συνέχεια της ομάδας στο Europa League τονίζοντας: «Πρώτα απ’ όλα, θέλουμε να κερδίσουμε. Μετά θα δούμε τον αντίπαλό μας στους 32 του Europa League και εκεί θα πάμε βήμα-βήμα. Δεν έχει νόημα να κάνουμε υποθέσεις. Θα δούμε ποιος θα βρεθεί στο δρόμο μας και θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση. Το Europa League είναι μια απαιτητική διοργάνωση, αλλά έχουμε φιλοδοξίες. Πάντως μέχρι τότε υπάρχουν πολλά ματς».

Ο τεχνικός ξεκαθάρισε για το αν ο Ζοάο Φέλιξ θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα,«… η παρουσία του δεν σημαίνει πως θα παίξει κιόλας. Είναι πάντως μια πιθανότητα. Θα το δείτε αύριο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags