Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σενάριο για Εουστάκιο ως... αντι-Τουρέ
| 2018-12-12 19:50:00

Απίθανο όνομα για Ολυμπιακό - Παίρνει τον... άγνωστο στη θέση του παικταρά; Είναι δυνατόν; (ΒΙΝΤΕΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανο όνομα για Ολυμπιακό - Παίρνει τον... άγνωστο στη θέση του παικταρά; Είναι δυνατόν; (ΒΙΝΤΕΟ)

Σενάριο που... δεν παίζει στο λιμάνι. Διάβασε να μείνεις.

Ο Γιάγια Τουρέ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, εξέλιξη που έχει «γεννήσει» σενάρια για πιθανή μεταγραφή μέσου, που θα πάρει τη θέση του Ιβοριανού στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Στο πλαίσιο, οι Ερυθρόλευκοι έχουν συνδεθεί βάσει δημοσιευμάτων με τον Στέφεν Εουστάκιο, 22χρονο μέσο της πορτογαλικής Τσάβες.

Το όνομα του Πορτογάλου χαφ προξενεί εντύπωση, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή άγνωστο στο ευρύ κοινό, ο οποίος αγωνίζεται στην τελευταία ομάδα της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της χώρας του. Παράλληλα, προκαλεί απορίες το γεγονός ότι έχει «ξεμείνει» στη χειρότερη ομάδα της Πορτογαλίας στα 22 του, τη στιγμή που σπανίως τα καλά ταλέντα της ιβηρικής χώρας μένουν στάσιμα σε αυτή την ηλικία.

Φαίνεται, πάντως, πως η φετινή σεζόν είναι αυτή της «εκτόξευσης» για τον Εουστάκιο, αφού στο εξωτερικό γράφεται πως τσεκάρεται από ουκ ολίγες ομάδες σε Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία, αλλά και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Για τον παίκτη έχει γραφτεί πως «σκανάρεται» και από μεγαθήρια όπως η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι, αν και τα εν λόγω δημοσιεύματα μάλλον φαντάζουν υπερβολικά.

Ανεξαρτήτως των παραπάνω, δεν προκύπτει από τις πληροφορίες ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται «ζεστά» με την περίπτωση του Εουστάκιο της δεδομένη χρονική στιγμή. Κυρίως γιατί παρά την αποχώρηση του Τουρέ οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση μέσου, αντιθέτως κινούνται κυρίως για επιθετικό. Μην ξεχνάμε επίσης πως ο Ολυμπιακός διαθέτει ήδη έναν ταλαντούχο παίκτη με μεγάλη μεταπωλητική αξία στη θέση του αμυντικού χαφ, τον Μαντί Καμαρά.

Δείτε τον Στέφεν Εουστάκιο σε δράση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άσχημα νέα για Μαρτίνς - Εκτός με Μίλαν κορυφαίο αστέρι του Ολυμπιακού - Τι έγινε στην προπόνηση

Είναι οριστικό: Φεύγει από τον Ολυμπιακό - Δεν τον... βλέπει ο Μαρτίνς - Έρχεται μεταγραφή-έκπληξη;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags