Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις για τον «εκλεκτό» της ΑΕΚ - Η πρόταση της Ένωσης - «Μόνο έτσι θα φύγει»
| 2018-12-13 17:33:00

Αποκαλύψεις για τον «εκλεκτό» της ΑΕΚ - Η πρόταση της Ένωσης - «Μόνο έτσι θα φύγει»

Sportdog Team
Αποκαλύψεις για τον «εκλεκτό» της ΑΕΚ - Η πρόταση της Ένωσης - «Μόνο έτσι θα φύγει»

Τί συμβαίνει με τον μεγάλο στόχο της πρωταθλήτριας;

O Αντριάν Αρέγκι αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ για την ενίσχυση της Ένωσης στα χαφ, ενώ ο ίδιος ο Αργεντινός άσος πιέζει την ομάδα του, Σαν Μαρτίν, να τον αφήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

Πάντως, ο πρόεδρος του αργεντίνικου συλλόγου, Ρομπέρτο Σάγρα, αναφέρθηκε στο ζήτημα του Αρέγκι με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο «Nacional Tucuman» και τόνισε πως η ΑΕΚ δεν έχει κάνει πρόταση στη Σαν Μαρτίν, παρά μόνο στον ατζέντη του παίκτη. Επίσης, τόνισε πως η ομάδα του δεν ενδιαφέρεται τόσο για τα χρήματα και ότι θα αφήσει τον Αρέγκι να φύγει μόνο εάν βρεθεί αντικαταστάτης του.

«Θεωρητικά έχει μια πρόταση από έναν ελληνικό σύλλογο, που δεν έφτασε όμως στη Σαν Μαρτίν, αλλά στον ατζέντη του. Η Σαν Μαρτίν δεν ενδιαφέρεται για τα χρήματα για έναν παίκτη που ο Κογέτε (σ.σ. ο προπονητής της ομάδας) θεωρεί ότι πρέπει να συνεχίσει. Δεν μου άρεσαν τα όσα ανέφερε πριν το παιχνίδι με τη Νιούελς, όπου τόνισε ότι θα έφευγε. Λες και ήθελε να πιέσει. Θα δούμε αν θα τον τιμωρήσουμε. Ο Αρέγι θα φύγει από τη Σαν Μαρτίν μόνο στην περίπτωση που θεωρούμε ότι έχουμε έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να τον αντικαταστήσει. Η προτεραιότητα είναι το ποδοσφαιρικό κομμάτι, να μείνουμε στην κατηγορία. Η οικονομική πρόταση έρχεται δεύτερη», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Σάγρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags